Újragondolt formájával a Mercedes-Benz négyajtós kupéjának legújabb generációja továbbra is lenyűgözően néz ki, és bár a gyártó ezúttal nem tervez belőle további változatokat, X-Tomi fantáziájának ez nem szabhatott határt.

Megjelentek az első képek a Mercedes-Benz CLS legújabb, harmadik generációjáról, amit egyelőre csak négyajtós, kupéformájú lépcsőshátú karosszériával mutattak be. A kifutó szériából készült Shooting Brake néven látványos kombi is, de a mérsékelt érdeklődés miatt a stuttgarti gyártó az új modellből nem tervez ilyen változatot. X-Tomi azonban elképzelte, és meg is mutatja, hogy ez miért lenne nagy hiba.

Másik változat is kikerült X-Tomi virtuális műhelyéből, méghozzá az új CLS 63 AMG változata. A 4 literes biturbó V8-as ebben a modellben is nagyszerűen mutatna, és bár azt gondolnánk, ez a kivitel biztosan megvalósul, még nem vennénk rá mérget. Az oka éppen az a fantasztikus Mercedes-AMG GT Concept, aminek a sorozatgyártását rebesgetik, és éppen ez az izmos limuzin veheti át az eddigi legerősebb CLS helyét.

+1, amin a gyáriak biztos nem gondolkodtak, pedig izgalmas lenne:

Update: X-Tomi közben elkészült a CLS kétajtós kupé és kabrióváltozatával is, és bár ezekben lenne ráció, nem mellékesen pedig gyönyörűek, de a CLS lényege éppen a négyajtósság, kupé és kabrió van már az E-osztályból.

Tudj meg mindent a CLS új generációjáról a korábbi cikkünkből:

És ezt olvastad már?
Ilyen egyszerű driftgépet építeni