Új részleget nyitott a Lotus, ami többek között a teljesen egyedi sportautókért felel majd. Mostantól bármilyen Lotust legyártanak annak, akinek telik rá.

Advanced Performance néven nyitja meg új részlegét a Lotus, ez felel majd az egyedi megrendelésre épített különleges modellekért, a limitált szériás sportautókért és a szériamodellek személyre szabásáért. Olyan lesz tehát, mint a Ferrarinál a Tailor Made, a Lamborghininél az Ad Personam vagy a McLarennél az MSO.

Az új részleg vezetésére Simon Lane-t kérték fel, aki az Aston Martinnál a hasonló célokat szolgáló Q részleget vezette, tehát már van tapasztalata ezen a téren.

A bejelentéshez pedig egy titokzatos képet mellékeltek, amely az Advanced Performance első modellje lehet, egy fantasztikus pályagép a hetvenes évek versenyautóinak stílusában.

Az új részleg feladata lesz ezen kívül a versenyautók fejlesztése, a gyárlátogatások szervezése, a versenyzőiskola működtetése és a márkalogós életstílus-termékek forgalmazása is. Mostantól tehát akinek végtelenítve van a bankszámlája, akár egyetlen példányban, csak neki készülő sportautót is rendelhet a Lotustól. Te mit kérnél tőlük?

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Nagyon egyedi BMW-szerelvényt állítottak meg a német rendőrök