Olyasmi történt az M3-as autópályán, amit még nézni is iszonyatos. Egy tipikusan „az egyik pillanatban még élsz, a következőben már halott vagy” helyzet, de úgy, hogy ha tragédia lett volna a dologból, igazából senkit nem lehetett volna hibáztatni érte. Szerencsére ezúttal senkinek nem esett baja.

Egy Budapest felé tartó kamion múlt hét szerdán durrdefektet kapott, irányíthatatlanná vált, átszakította a szalagkorlátot és keresztbe verte a szembejövő forgalmi sávokat. A vakszerencsének köszönhető, hogy éppen akkor és ott nem volt senki, és olyan jármű sem közlekedett arrafelé, aminek a féktávján belül rombolt volna be a haladási irányába a magatehetetlenül sodródó gépszörny.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

A videót a Magyar Közút osztotta meg az Instagramon azzal, hogy a klipecskét nézni is borzasztó, és ezzel maximálisan egyet tudunk érteni. Vezethetsz bármilyen óvatosan, arra senki nem tud felkészülni, hogy egyszercsak keresztben letarolja a menetirányt egy kamion az autópálya másik oldaláról.

Ha már ennek meg kellett történnie, adjunk hálát azért, hogy nem pénteken délután történt, amikor tömött sorokban hagyják el Budapestet az ingázók és a hétvégére vidékre utazók. Belegondolni is borzalmas.

Ez is érdekelhet:

Mezítláb rohangáltak srácok az M4-es autóúton

Fürödni indulhattak a Holt-Tisztára, csak ott volt keresztben az út. Nem zavarta őket.

És ezt olvastad már?
A noszvaji lombházak, ahol a legjobbat hozhatod ki magadból
További cikkeink a témában