A legelvetemültebb influencerek mindent megtesznek a követőkért, de ezek a lányok most egy kicsit messzire mentek, legalábbis az albán rendőrség nem értékelte, hogy az út közepén szálltak ki táncolgatni.

Nagyon profi influencernek gondolták magukat azok a lányok, akik drónnal filmeztették magukat, ahogyan egy fehér Mercedes kabrióban pezsgősüveget lóbálnak jó hangulatban. Aztán egyszer csak gondoltak egyet, megálltak és kiszálltak, hogy az út közepén táncolgassanak nem túl összeszedetten. A többi autós bizonyára nem azért dudált, mert tetszett nekik a mutatvány.

@the_claudiaa@kennaofficial_ @valeriadushku @antonelacinaa @fullmoon_production @kastro.official ##fy♬ original sound - klaudia_the_director

Pechjükre a TikTokra feltöltött videót az albániai rendőrség is látta, és gyorsan nyomára akadt a lányoknak, akikről kiderült, hogy a volán mögött ülő 21 éves sofőrnek nincs is jogosítványa. A Mercedest bizonyítéknak lefoglalták, ezen kívül büntetést is kiszabtak, és már keresik a tulajdonost, aki a jogosítvány nélküli lánynak engedte át az autó vezetését.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában