A régi Swifttel bámulatos videókat készített Ámon Olivér, ezért lehetőséget kapott a Suzukitól arra, hogy a legújabb modellel is kipróbálja, mire képes. Már az átvétele sem volt mindennapi, és most egy elhagyatott reptéren is meghajtotta.

Ámon Olivér nevét ismerheted már, a profi drifter szabadidejében eddig is elképesztő dolgokat művelt egy régi Swifttel, most pedig a típus legújabb kiadásával próbál ki olyan dolgokat, amiket te biztosan nem mernél a sajátoddal.

Már az autó átvételét is elég látványosan intézte, miután körbeautózta a szalont a régi Swifttel, egyszerűen kihajtott az ablakon az újjal.

A mutatványhoz persze alapos előkészületekre volt szükség, még egy próbát is ejtettek a régi autóval, és az újat is megviselte egy kicsit a manőver.

A turbós Swift elég jól bírja a gyűrődést, és úgy tűnik, hogy sok minden vár még rá Olivér alatt.

A legújabb videóján a kunmadarasi repülőtér elhagyatott részére vitte el az autót, ami néhány karctól eltekintve állta a sarat.

Ez is érdekelhet:

Ha azt hitted, hogy elsőkerekes autóval nem lehet driftelni, nézd meg ezt a Swift Sportot

Ámon Olivér hozta a formáját, nagyot ment az új Swift Sporttal.

 

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés