Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Zaporozsecről eddig biztosan nem a sportautó jutott eszedbe, de most itt egy minszki műhely alkotása, ami egészen más megvilágításba helyezi a sokak által lenézett márkát. Persze kellett hozzá egy Porsche is.

A szovjetek népautójának szánták, és a kopoltyús fürdőkádforma még egészen divatos is lett volna a maga korában, de a silány minősége és a gyenge menetteljesítményei miatt a leglenézettebb típusok közé tartozott a ZAZ 968, vagy ahogyan mindenki ismeri, a Zaporozsec. Mutattuk már, hogyan esnek neki tuningolni, inkább kevesebb, mint több sikerrel, de most egy ennél sokkal igényesebb projektről lesz szó.

A minszki Shif Custom műhelyéből eddig elképesztő egyedi építésű motorkerékpárok kerültek ki, ám ezúttal az autók területére kalandoztak.

Az alapokat egy középmotoros roadster, a Porsche Boxster első generációja szolgáltatta hozzá, erre illesztették a Zaporozsec karosszériáját.

A belső már elárulja, hogy ez igazából egy Boxster, de a kárpit varrása így is a kanárisárga fényezéshez illik. A fehér lemezfelni is tökéletes választás volt hozzá.

Az biztos, hogy nagy feltűnést lehet vele kelteni a fehéroroszországi utakon, nézd csak:

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.