Mercedes: Ez szar volt!

Toto Wolff csapatfőnöknek nagyon nem tetszett, amit a Mercedes művelt a Kanadai Nagydíjon, elmondása szerint lesznek következményei a gyenge produkciónak.

Sebastian Vettel magabiztosan verte a Mercedest és a teljes mezőnyt Montrealban, amivel nemcsak megszerezte pályafutása 50. futamgyőzelmét, de a vezetést is visszavette világbajnoki pontversenyben.

Toto Wolff csapata dominanciáját várta Kanadában, éppen ezért óriási csalódás volt számára a Mercedes teljesítménye, azaz Valtteri Bottas második és Lewis Hamilton ötödik helye, nem is leplezte érzéseit:

„Erős pályánk ez, de egész hétvégén apró hibákat követtünk el, már a legelejétől kezdve. Az egyetlen érzés, ami bennem van, hogy fel kell ébrednünk. Minden téren visszaestünk. Ezen a pályán a maximális pontot kellett volna begyűjtenünk, nem a kármentésről kellett volna szólnia.”

És elmondása szerint ez szégyenteljes teljesítmény garantáltan nem marad következmények nélkül:

A Mercedes-csapatelnök Niki Lauda szerint a Kandai Nagydíj után a Mercedesnek fejet kell hajtania a Ferrari előtt:

„El kell ismerni, hogy a Ferrari csomagja hihetetlen. Az autó fantasztikus, a motorjuk pedig amellett, hogy jól fogyaszt, pokolian ment az egész versenyen. Ezek után még keményebben kell dolgoznunk.”

Eközben meg...

(Fotó: Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon