Már a Mercedes-AMG reklámjában szerepel Mick Schumacher, Michael fia, aki karrierjében is apja nyomdokaiba kíván lépni. A német humorral átitatott kisfilmben a jogsiszerzés nehézségeit mutatja be egy A 45 AMG-vel.

Michael Schumacher fia is az apja nyomdokaiba lépett, de hogy ne ezért kerüljön előnybe, anyja, Corinna leánykori családnevén kezdte el a gokart-versenyzői karrierjét. Egy ideje már együléses formulaautóra váltott, több szériában is szerzett győzelmeket, most pedig itt az idő, hogy továbblépjen.

Most jött el az idő arra is, hogy Mick Schumacher reklámokban is megmutassa az arcát. Mivel éppen ilyen motorral szerelt autóval indul, ezért a Mercedes sorozatában tűnik fel, és mivel két napja töltötte be a 18-at, ezért kézenfekvő, hogy a jogsiszerzés nehézségeit mutatja majd be. Az első részben az autóvezető-oktatóját borítja ki egy A 45 AMG-ben, pedig még el sem indultak.

Az oktatót egy német humorista, Harry G alakítja, de a később részekben a Formula-1 biztonsági autójának sofőrje, Bernd Mayländer, a focista Mesut Özil, és még a Linkin Park is feltűnik majd Mick mellett. A kis Schumacher egyébként idén már a Formula-3 Európa-bajnokságban indul, és éppen a Hungaroringen teszteli az új autóját.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában