A klasszikus Minit modernizáló David Brown Automotive újdonsága a Marshall hatvanadik születésnapjára készült limitált szériás kisautó, amit természetesen ütős hangrendszerrel szereltek.

A legutóbb akkor hallottunk a David Brown Automotive műhelye felől, amikor Remastered néven bemutatták az eredeti Mini Cooper alaposan modernizált változatát. Most egy másik brit márkával fogtak össze, a Marshall hatvanadik születésnapjára ugyanis izgalmas limitált szériát készítettek az ikonikus kisautóból.

A 60 Years of Loud névre keresztelt szériából természetesen hatvan példány készül, és mindet a fekete és arany színvilág jellemzi.

Az eredetinél jóval igényesebb részletek díszítik a kisautót, aminek az 1,3 literes, 84 lóerős motorját is rendbe tették, a Marshall különkiadásnak azonban a fedélzeti hangrendszer a lényege.

A Mini apró csomagtartójából egy erősítőt lehet előhúzni, ezért bárhol csaphatsz egy kültéri bulit a Marshall különkiadásával.

Az utastérben a zenei cég hordozható hangszórójának és fülhallgatójának is külön helyet alakítottak ki. A klímával is szerelt modernizált Mini első példányaival 2022 végére készülnek el.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Ilyen lenne, ha Olaszország legnagyobb autógyártója is beszállna az F1-be