A Honda folyamatosan csepegteti az újabb információkat az idén érkező tisztán elektromos autójáról. A legújabb hírek arról szólnak, hogy nem lesz rajta hagyományos értelemben vett külső visszapillantó tükör.

Mióta tudjuk, hogy a Honda gyártásba adja az elektromos kisautóját, alig várjuk, hogy megérkezzen.

A japán gyártó nemrég elárulta, hogy egyszerűen csak Honda e lesz a neve, most pedig azt is bejelentették, hogy egy fontos innovációt alapáron adnak majd hozzá. Minden változatán kamera helyettesíti a külső visszapillantó tükröket.

A megoldás most kezd elterjedni az autókban, és a Honda rögtön az élre lép azzal, hogy alapáron adja a kamerás visszapillantót, amiért még az Audi e-tronban is felárat kell fizetni. A kamerás megoldásnak számos előnye van,

kedvezőbb a légellenállása, a nagyobb látószög miatt kisebb a holttér, kevesebbet takar ki, az időjárás és a fényviszonyok is kevésbé befolyásolják.

A Honda e műszerfala tele lesz képernyőkkel, és a két szélén ott lesz még az a két 6 colos kijelző, ahol a kamerák képét látjuk majd. Az elektromos kisautóról még csak annyit tudunk, hogy a hatótávja egy feltöltéssel 200 kilométer lesz,

nem a legolcsóbb elektromos autónak, hanem igazi prémiumterméknek ígérkezik, ezért kapja szériában a kamerás rendszert is.

Nézd meg a többi részletét is:

És ezt olvastad már?
Mike Tyson egykori Ferrari F50-ese ütős ajánlat