Március 22–24. között autós, motoros, tuningos, tetkós élményközponttá változik a Hungexpo.

Mit tegyen a férfi, akit érdekelnek a tuningautók, a barátnőjét/feleségét viszont egyáltalán nem? Menjen egyedül vagy a barátaival – mondhattuk korábban. Az évindító Autó, Motor és Tuning Show (AMTS) nagyobb eséllyel válhat családi programmá, ugyanis nyolc rendezvényt takar. Nem árt persze, ha a nő az autó–motor–tetoválás hármasából legalább az egyik iránt nyitott – ha nem, akkor az ár-érték arányt emlegetve tudjuk meggyőzni, a Hungexpón március 22-e és 24-e között tartandó események ugyanis egy belépővel látogathatók.

A Carstyling.hu Tuning Show 2013 a legnagyobb magyarországi tuningrendezvény: egyedileg átépített autók, hazai és nemzetközi tuningcégek és klubok standjai, egy 2012-es évjáratú Ford Mustang GT átépítése, lowrider-show, formás és olykor feltűnően tüzes lányok – csak néhány a programok közül.

A Budapest Motor Fesztiválon az eddigieknél látványosabb bemutatót ígér a hazai motorimportőrök és a háttéripar termékeiből, de könnyen lehet, hogy a C pavilonban rendezett Gymkhana Országos Bajnokság azért még látványosabb lesz. A szinkronpályás küzdelmet 1500 fős fedett lelátóról lehet végignézni, de óriási LED-falakkal is készülnek a szervezők. Másképp versenyeznek egymással az EMAT 2013 – Magyar Hot Rod autóépítő és motorépítő bajnokság járművei, nem is tét nélkül: a győztes motor kijut a világbajnokságra.

Nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épül a Stunt Riding, a Magyar Kupasorozat nyitóeseményét is az AMTS-en tartják. Az Autós Nagykoalíció exkluzív magyarjármű-történeti kincseket ígér, az autómárkák és -importőrök kiállítása az idei év legújabb szalonautóit. Kicsit kilóg a sorból a Budapest Tattoo Expo 2013, de kétségtelenül – és a szó szoros értelmében is – színesíti a programot.

A nyolc rendezvény összesen 80 ezer négyzetméteren, több mint ezer járművel várja a közönséget. További információ a hivatalos honlapon.

Nyerj belépőket!

Egyáltalán nem rossz ajánlat nyolc program egy áráért, de azért tudunk jobbat: ha helyesen válaszolsz a következő kérdésre, és te leszel az öt szerencsés egyike, páros belépőt nyerhetsz a show-ra.

Ki tette világhírűvé a gymkhanát?

1) Ken Block
2) Robert Kubica
3) Vitantonio Liuzzi

A helyes válasz betűjelét március 20-a délelőtt 10 óráig várjuk a [email protected] címre egy Tuningshow tárgyú e-mailben. A nyertesek nevét a Facebookon közöljük, és e-mailben is értesítjük őket.

(Fotók: AMTS)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában