Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szóval a helyzet ismert: hatalmas kocsisor, araszoló járművek, türelmetlenség, idegesség, sok-sok keresetlen szó. És akkor jön egy sofőr, aki úgy dönt, hogy így vagy úgy, de megpróbálja megelőzni a hatalmas autósort – természetesen a közlekedési szabályok felrúgásával.

Ez az októberi felvétel pár napja került fel a netre. A helyszín természetesen nem más, mint Oroszország:

A lényeg körülbelül egy percnél kezdődik: jól látható, hogy az audis a záróvonalon áthajtva, a szembe sávban próbálja lenyomni a hatalmas sort, hogy befúrja magát valahogy az elejére. És mivel ez általában össze is szokott jönni a nagyon rámenős járművezetőknek, újra és újra megpróbálják, amennyiben eljön az ideje.

Olyannyira közel állt a négykarikás verdához, amennyire csak tudott, és amint az Audi elindult hátrafelé, hogy beálljon a sorba, a trolibusz is megindult felé. Ezt még párszor eljátszották, mire a szabálytalanul közlekedő sofőr rájött, hogy nincs mit tennie: az egyetlen kiút az, ha visszatolat, ameddig lehet. Talán nem volt a legfinomabb módszer, de az biztos, hogy fontos tapasztalattal ajándékozta meg a trolivezető az audist, aki legközelebb kétszer is meggondolja, hogy hasonló helyzetben miképp cselekedjen.

Ez a sofőr nagyon jól járt azzal, hogy a fedélzeti kamerája mindent rögzített

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.