A vezetőség túl nagynak találta a tizenöt méteres péniszt, ezért az eltávolításáig inkább lezárták a legendás Nordschleifét.

A grafika nem egy meglepő arculatváltás miatt került a pályára, hanem egyéni akció keretében, azaz valaki úgy gondolta, jó ötlet egy tizenöt méter hosszú péniszt rajzolni az aszfaltra. Bár a firkálás régóta hozzátartozik a Zöld pokolként is emlegetett Nordschleiféhez, amelynek felületét  több ezer kisebb-nagyobb rajzocska borítja, egy ekkora méretű hímtag már komoly balesetet is okozhat esős időben, ezért a vezetőség a rajz eltávolításáig inkább lezáratta a pályát. Ezzel főleg a turistáknak okoztak csalódást, hiszen a 24 kilométeres pályára belépődíj ellenében a mai napig bárki felhajthat kocsival.

Bár a műalkotás értelmét sokan megkérdőjelezik (szélsőségesebb hangok egyenesen az alkotó betonba öntését követelik), mi inkább csak a képzőművészeti értékét hiányoljuk, hiszen nyilvánvaló, hogy a közelébe sem ér azoknak a valóban látványos rajzoknak, amiket például a Filatorigátnál lehet látni.

(Fotó: Carscoops, Rent4Ring Events)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ilyen MINI még nem volt, itt az elektromos Aceman

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés