A szokásához képest egészen szerényen változtatott a TechArt a Porsche Taycan dizájnján, de azért rendesen felöltöztette szénszálas anyagból készült légterelőkkel.

Extrém szélesítéseiről ismerjük a TechArt műhelyét, de ezúttal egészen visszafogottan építették át a Porsche elektromos autóját, a Taycan ezzel együtt is ördögi külsőt kapott. Az áramvonalas karosszéria aerodinamikáját tovább javították a szénszálas anyagból készült elemek, amelyekből bőven jutott az autó minden részére.

Az első lökhárítót mélyebbre húzott légterelővel szerelték, oldalt a küszöböket és hátul a lökhárítót is ellátták aerodinamikus elemekkel. A Taycan külső megjelenésére a 22 colos kovácsolt könnyűfém kerekek teszik fel a koronát,

a tuningcég pedig minden lehetséges helyen a Porsche helyett TechArt feliratot tett fel.

A belső teret a féknyergek rikító zöld színéhez igazították, ezzel varrták a bőrből és Alcantarából készült kárpitozást, a kormánykerék és az ajtóbelsők varrása pedig igazán különleges lett.

A képeken látható konfiguráció persze csak példa, a TechArt kívánságra bármely színben elkészíti a Porsche Taycan átiratát.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Aki büntetőfékezik, ne lepődjön meg, hogy ez lesz a vége