A finn szerint az égvilágon semmit nem befolyásol, hogy megelőzte csapattársát.

Kimi Räikkönennek az idényben másodszor sikerült Sebastian Vettel elé kvalifikálnia magát, de elmondása szerint ez semmit nem ér, ugyanis a Ferrari attól még szar formában volt. A finn az ötödik leggyorsabb időt tudta autózni, míg a német a hatodik helyen zárt. Räikkönent nem érdekelte a sorrend, csak azért elégedetlenkedett, hogy a harmadik sorból kell rajtolni.

„Nem vagyok boldog. Abszolút semmilyen érzelmet nem tud belőlem kiváltani ez a tény. Ha én vagyok az ötödik, ő pedig a hatodik, akkor inkább az izgat, hogy miért vagyunk ilyen rossz pozícióban. Csak akkor tudna ez érdekelni, ha az első és a második helyen lennénk, de a jelenlegi helyzetben, teljesen nem érdekel, hogy előttem van-e, vagy mögöttem.”

Räikkönen, aki a két Williams mögé kvalifikálta magát elmondta, hogy a harmadik hely simán hozható lett volna, ha képes jól összerakni a szektoridőket.

„Ha képes lettem volna arra, hogy jól összerakjam a szektorokat, akkor körülbelül a harmadik helyen végezhettem volna, de így is megtettünk mindent, ami tőlünk telik, ezért elkeserítő, hogy ez csupán az ötödik helyre volt elég. Meg fogjuk próbálni a dobogót holnap.”

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés