Nem sokkal az új Duster bemutatója után megjelentek a képek a szabadidő-terepjáró azon változatáról, amit nem Dacia néven árulnak majd.

Csaknem két évtizede immár a Dacia kínálja az olcsó autókat a Renault-Nissan szövetségen belül, de azokon a piacokon, ahol nem cseng elég jól a román márka neve, ott Renault-embléma kerül a nálunk ismerős autókra. A Duster eddig is Renault volt több nagy piacon, például Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, Oroszországban és Indiában is.

Fent láthatod, hogyan nézett ki eddig a Renault rombusza a Dusteren, és csak ezek az országok kapták meg az Oroch névre keresztelt pick-upot is. A Dacia nemrég leplezte le a Duster harmadik generációját, és várható volt, hogy a világ több táján ezt is Renault-ként forgalmazzák majd. Elsőként a török vevőnek szánt változatról mutattak képeket.

A Dacia új arculatának alapját adó DC embléma helyett hatalmas Renault-felirat került a Duster orrára, és még ezzel is egészen jól néz ki. Nálunk nem fog előfordulni, hiszen a Daciát éppen most pozícionálták újra az európai piacra, és már nem kimondottan olcsó, hanem inkább fiatalos, outdoor stílusú autókat kínáló márkát alakítanának belőle.

Ez is érdekelhet:

Baromi menő lett a vadonatúj Dacia Duster

Az új Dusterből már nem lesz dízel, de most először lesz belőle hibrid.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Évek múlva is jó vétel lesz – Hyundai Kona EV-teszt

Visszatér az Uber Budapestre, a taxisokkal összefogva

További cikkeink a témában