Megvan a Rolls-Royce terepjárójának neve

Már három éve annak, hogy a Rolls-Royce bejelentette egy magas építésű modell bemutatását, most pedig azt is elárulták, hogyan fogják hívni a világ legfényűzőbb terepjáróját. Nem okozott nagy meglepetést, de tökéletesen illik rá a név.

Láthattad már, ahogyan a Rolls-Royce teszteli az új terepjáróját, amivel minden terepen olyan kényelemben lehet majd utazni, mint ahogyan a márka luxusautóiban. A prototípusra egészen eddig Project Cullinan néven hivatkoztak, de csak most árulták el, hogyan fogják hívni. Nincs nagy meglepetés, hiszen a neve tényleg Cullinan lesz.

Míg a Bentley Bentayga inkább a sportosságra helyezi a hangsúlyt, addig a Rolls-Royce terepjárója a kényelemre, legyen szó bármilyen terepről, a közel-keleti sivatagtól az északi jégmezőkig, a skót felföldtől az amerikai kanyonokig. Mellesleg ezeken a terepeken tesztelték.

Most egy újabb adag képen mutatja meg a Rolls-Royce, hogy milyen lesz a hamarosan teljes egészében bemutatkozó Cullinan, de ezúttal is be kell érnünk az álcázott fotókkal.

De honnan a név?

Cullinan volt a világ legnagyobb gyémántjának a neve, amit 1905-ben találtak Dél-Afrikában, és a bánya alapítójáról nevezték el, csiszolt darabjai ékesítik a brit királyi koronát és jogart – találó a név tehát a britek új büszkeségének.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon