Észlelte, hogy baj van, de rémületében inkább továbbment.

A BAZ megyei rendőrségre egymás után érkeztek a bejelentések szombat délután, hogy valaki az M3-as autópályán halad egy kismotorral Budapest felé, a belső sávban, de rossz oldalon.

„A rendőrök azonnal a megadott helyszínre siettek, ahol meg is találták a motorost. A segédmotorral közlekedő sofőr a rendőri jelzésre megállt, majd az egyenruhások utasításait követve sikerült őt a járőröknek biztonságba helyezni. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A rémült férfi a rendőröknek elmondta, hogy az Igrici csomópontnál hajtott fel az autópályára és Mezőnyárádra szeretett volna hazamenni. Elmondta továbbá, hogy

észlelte ugyan, hogy a vele szemben jövők nagyon villognak és dudálnak is, de úgy megijedt és olyan nagy volt a forgalom is, hogy nem tudott mit tenni”

– írja a Police.hu.

A Telex egyik olvasója videóra is vette a hetvennyolc éves férfi mutatványát, aki szerencsésen megúszta az életveszélyes kalandot, a számonkérést viszont nem: közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Police.hu)

És ezt olvastad már?
Hulk is elfogadná ezt a rendesen kipattintott Suprát