A Mercedes főnöke nem szól bele a kettejük harcába.

Múlt évben még azzal fenyegette a pilótáit a Mercedes főnöke, Toto Wolff, hogy ha nem hagyják abba egymás szapulását, akkor 2016 év végén valakinek távoznia kell majd kettejük közül. Úgy tűnik azonban, hogy Wolff rájött, hogy ez senkinek nem lenne jó, így most azon az állásponton van, hogy nyugodtan kergessék egymást, nincs és nem is lesz soha csapatsorrend.

Tegnap egy sajtóeseményen nyilvánvalóvá vált, hogy nem várhatunk tőlünk nyugodt évet, ugyanis már a szezon kezdete előtt elkezdődött a hidegháború. Stuttgartban tartott egy rendezvényt a Mercedes, ahol Hamilton figyelmeztette Rosberget, hogy figyeljen csak oda, mert idén még keményebben versenyezni.

Azonban mivel a Ferrari idén már a világbajnoki címért fog versenyezni, Wolff inkább levezi a pórázt a két fenevadról, hogy egymást, valamint a Ferrarit is szabadon tudják támadni.

„Nem korlátozzuk már a pilótáinkat úgy, mint ahogyan azt egy éve tettük” – mondta az osztrák csapatfőnök.

„Jövünk nekik ennyivel, jövünk nekik azzal, hogy engedjük őket versenyezni. Mostantól inkább együtt dolgozunk kettejükkel, minthogy külön versenyt fussunk a csapaton belül is. Egyenlő feltételeket kapnak.”

Hamilton azonban nem csak Sebastian Vettelt és Rosberget ellen kívánja az új, keményebb vezetési stílusával legyőzni, hanem be akarja bizonyítani, hogy az új rádiós szabályok ellenére is, amik nem engedik, hogy a csapat segítsen, nyerni tud.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés