Két meglévő funkciót kapcsolt össze a Tesla a Dog Mode továbbfejlesztett változatával. Mostantól még nyugodtabb lehetsz, ha a kutyát az autóban hagyod pár percre.

2019-ben mutatta be a Tesla azt a funkciót, amit bekapcsolva az autóban várakozó kutyák számára kellemes hőmérsékletet teremt a rendszer, egyben tájékoztatja a járókelőket, hogy ne aggódjanak, megy a klíma, nem kell kimenteni a kocsiból szegény párát. Most pedig megérkezett a Teslákba a kutyamód frissítése, amivel még jobbá tették ezt a szolgáltatást. A továbbfejlesztett Dog Mode a fenti funkciókon felül

azt is lehetővé teszi, hogy amíg a távolban vagy, addig ránézz a kedvencedre, mit csinál az autóban.

A Teslákban eddig is lehetőséged volt rá, hogy az okostelefon-alkalmazásból az autóra szerelt kamerákon át megnézd, minden rendben van-e a kocsi körül, mostantól a kutyamódban az utastérbe is bepillanthatsz.

A frissítés a többek közt a Steam játékplatformot is tartalmazó Holiday Update csomaggal együtt automatikusan töltődik le a Teslákban, és az ehhez hasonló, később is hozzáadható, hasznos – vagy haszontalan, de legalább kellően örült – funkciók miatt is lehet kedvelni az amerikai márka elektromos autóit.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában