A Top Gear legendás korszakában futott az a betétprogram, amikor sztárokat ültettek egy megfizethető árú autóba. Most a műsorban szereplő Astra eladóvá vált, és te jó ég, micsoda sztárok vezették!

Lehet, hogy amikor még Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May vitte a Top Gear szekerét, akkor nem tartozott a kedvenceid közé az a rész, amiben sztárokat ültettek egy megfizethető árú autóba, de a műsor átalakulása óta alighanem megváltozott a véleményed. A hírességek éveken át próbálták lekörözni egymást a pályán, többek közt ezzel az Astrával is.

A briteknél Opel helyett Vauxhall néven árult Astra újonnan került a műsorba, és

olyan sztárok nyomták benne a gázt, mint Brian Johnson, Steven Tyler és Kiefer Sutherland,

vagy éppen Will Smith, Hugh Jackman és Benedict Cumberbatch, de még Joss Stone, Margot Robbie és Gillian Anderson is ebben markolta a volánt.

Az Astra tényleg egy megfizethető árú változat volt,

az 1,6 literes, 115 lóerős alapmotorral, és kézi váltó van benne, amivel jó néhány tengerentúli sztárnak meggyűlt a baja. Csak annyira építették át a műsorhoz, amennyire a biztonság indokolta, így bukókeret és kagylóülések kerültek bele, meg persze a kamerákhoz szükséges állványok.

Clarksonék után a betétprogramnak is mennie kellett, és az Astrára sem volt már szükség.

Még kilencezer kilométert sem ment, de micsoda kilométerek voltak azok!

Ránézésre elég szép állapotban van, ahogyan meghirdették egy aukciós oldalon, és egyelőre nem kapkodnak érte, 800 fontnál tart a licit, ami 300 ezer forintnak felel meg.

Ez is érdekelhet:

Minden idők leghatékonyabb Astráját mutatta be az Opel

Nem a sebesség- és nyomatékőrülteknek kedveznek, hanem a zöldeknek. A régi-új Astra a CO2 kibocsátás és az aerodinamika nagymestere lett.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Ez a mustangos megmutatta, hogyan lehet igazán vagányan áthaladni a célvonalon

Bemutatták Michelisz Norbi idei versenyautóját és csapatát

További cikkeink a témában