Gyermekkora óta rajong az autókért, de most igazán közel került a legendás gyöngyszemekhez! Vigyázat, ínyenc tartalom, videóval!

Várkonyi Gábort gyakran látjuk/halljuk megnyilvánulni autós témákban, az ország egyik legfelkészültebb autóipari szakembere, jövőkutatója, Mercedes-rajongója és talán az egyik legmegbízhatóbb kereskedőjeként minden gondolata az autózás körül forog. De még talán neki sem volt hétköznapi élmény, amikor kis csapatával Németországba látogattak, a HK Engineering főhadiszállására, amit valószínűleg az egyik autós mennyországként lehetne leginkább leírni. Elsősorban Mercedesek, azon belül is a legendás SL széria restaurálásával és szervizelésével foglalkoznak, de emellett olyan példányok bukkannak fel az eladótérben, amiket egy helyen, egyidőben aligha van lehetőségünk máshol megtekinteni.

Gáborék ennek a különleges szentélynek az egyik nagy becsben tartott magyar kincséhez, Szavéri Zoltánhoz érkeztek látogatóba, hogy megbeszéljék, amit ilyenkor meg kell. Kétszer egyórás videó ínyenceknek, akik szeretik a különleges történeteket.

Ez itt a beszélgetős rész:

Ez pedig a körút, ahol rájössz, hogy nem lehetsz elég gazdag:

(Fotó: Mosoni Péter)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában