Mi az, ami Brad Pittnek izmos, David Beckhamnek nagy, és Kim Kardashiannak is van? Hát persze, hogy az autóikról van szó.

 1. 10 / 10

  Kim Kardashian – Ferrari F430

  Előre lelőjük a poént és eláruljuk, hogy ha drága kocsikról van szó, a sztárok jelentős része az olasz sportautókra szavaz, talán azért, mert a Ferrariról és a Lamborghiniről még az is vágja, mekkora király járgány, aki amúgy azt hiszi, hogy a V8 egy új fiúbanda. Itt van például a hírnevét a klasszikus reality–szar lemez–amatőr pornó vonalon építgető Kim Kardashian, aki vaktérképen valószínűleg az életben nem tudná bejelölni Olaszországot, de ez nem akadályozta meg abban, hogy egy kiváló F430-ast vegyen magának.

 2. 9 / 10

  Jerry Seinfeld – Porsche 959

  Jerry Seinfeld neve itthon talán kevésbé cseng ismerősen, de ha azt mondjuk, hogy a nevét viselő szitkom az USA-ban népszerűbb volt, mint a Jóbarátok, akkor nagyjából mindenki sejtheti, mekkora nagy isten a srác. A komikus hatalmas Porsche-rajongó hírében áll, gyűjteményének ékköve pedig ez a 700 ezer dolláros Porsche 959, amelyből összesen 337 darabot gyártottak, egy baleset következtében viszont idő közben az egyikből kabrió lett.

 3. 8 / 10

  David Beckham – Rolls–Royce Phantom Drophead Coupé

  A fél jobb lábunkat rátettük volna, hogy David Beckham az angol focisták jelentős részéhez hasonlóan Bentleyt vezet, ehhez képest a Rolls kifejezetten üdítő választás a 115-szörös válogatott focistától. Mi már akkor sejtettük, hogy minden rendben lesz a sráccal, amikor végre levágatta a madridi időkben viselt borzalmas taraját, de a 400 ezer dolláros Rolls–Royce Phantom Drophead Coupé végleg meggyőzött minket, hogy Beckham ízlése az évekkel csak jó irányba fejlődött.

 4. 7 / 10

  Justin Bieber – Ferrari 458 Italia

  Na ettől egészen zavarba jöttünk, hiszen a tinilányok pillanatnyi bálványától egy sokkal SWAG-ebb verdára, mondjuk egy Cadillac CTS-re számítottunk, a szénfekete színben is gyönyörű Ferrari 458 ehhez képest egészen kifinomult ízlésről tanúskodik. Jobbá teszi Justin Bieber zenéjét egy Ferrari? Sajnos nem, de az 570 lóerős V8-as bömbölése tutira elnyomja a fülsértő visítozást.

 5. 6 / 10

  Kanye West – Lamborghini Aventador

  Ajándékozási kiskáté: ha nem tudod, mit adj szeretteidnek karácsonyra/születésnapra/évfordulóra, esetleg rajtakapod magad, amint azon gondolkozol: vajon a Gerbera vagy a Begónia lenne a jobb választás, hagyd a francba az egészet, és vegyél neki egy olasz szupersportautót, annak úgyis mindenki örül. Így tett a korábban már megénekelt Kim Kardashian is, aki remek érzékkel egy Lamborghini Aventadort vett a pasijának egy újabb aranylánc vagy Nike sportcipő helyett. A mindig trendi Kanye Westnek azóta arra is volt gondja, hogy kicsit megdzsudzsákozza a drága sportautót, persze csak annyira, hogy még használható maradjon.

 6. 5 / 10

  Anne Hathaway – Audi R8 Spyder

  Az ezüstszínű Audi R8 Spyder elég belemenős választás lenne egy olyan szende szűzlánynak, amilyennek Anne Hathawayt korábban megismertük, egy olyan csajnak viszont, aki annyiszor dobja le magáról a melltartót, ahányszor levegőt vesz, kifejezetten stílusos választás az 532 lóerős szörnyeteg.

 7. 4 / 10

  Justin Timberlake – Pontiac GTO

  A listán szereplő sztárok közül kétség kívül Justin Timberlake futotta be a legkacskaringósabb karriert, hiszen a Britney Spears ’n synces csávójaként induló, később béna Michael Jackson-imitátorként vinnyogó énekes 32 éves korára egészen tisztességes férfivé cseperedett. Erről tanúskodik kitűnő ízléssel választott 1967-es Pontiac GTO-ja is, ami mellé már csak a filmszerepeit kéne megtanulnia jobban kiválasztani.

 8. 3 / 10

  George Clooney – Chevrolet Corvette C1

  Hollywood első számú sármőrjéért talán még így ötven felett is oda vannak a nők, de van, aminek ő sem tud ellenállni: bár Clooney nagy barátja a zöld technológiának – egy Tesla Roadster és egy Tango 600 is áll a garázsában –, az első generációs Chevy Corvette-re ő sem tudott nemet mondani. Pedig az ’58-as Corvette közel sem környezetbarát járgány, hiszen alsó hangon is 18 litert fogyaszt száz kilométeren. Hiába, a stílusért áldozatokat kell hozni.

 9. 2 / 10

  Brad Pitt – Chevrolet Camaro SS

  A csajok másik nagy kedvencét, a nyarat zombihenteléssel töltő Brad Pittet sem kell félteni, ha kocsikról van szó: bár a 2009-es Chevrolet Camaro SS egy árnyalatnyival kommerszebb választás, mint az első generációs Corvette, a 6,2 literes, 422 lóerős LS3 small block bármilyen ellenérvet lesöpör, amit ezzel a gyönyörű kocsival szemben felhozhatnánk. A motorok iránti szenvedélyt viszont még ez az izomautó sem tudta teljesen kiölni a sztárból.

 10. 1 / 10

  Nicolas Cage – Ferrari Enzo

  Kardashiannal és Bieberrel ellentétben Nic Cage valószínűleg tudatosan döntött a Ferrari mellett, a Tolvajtempó főszereplőjeként ugyanis olyan dózisú királyverda-beöntést kapott, ami egy átlagos autóbuzinál azonnali szívmegállást okozott volna. Kifogástalan ízlésének jele ez a tűzpiros Ferrari Enzo, amit nem élvezhetett sokáig, anyagi problémái miatt hamarosan el kellett adnia. Szerintünk még így is jól járt, elvégre nem sokan mondhatják el magukról, hogy vezették a Ferrari 399 példányban gyártott, 670 ezer dolláros sportautóját.

  (Forrás: Autoviva, fotó: Purefans, Celebritycarsblog, Celebritycarz)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában