Nem sok haszonjárműre lehetne különösebb marketingnyomás nélkül rámondani, hogy legendás, de a Transporter a kevesek egyike. A T6 egy picit vissza is kacsint elődjeire.

Sokat nem módosítottak a 2003-ban bemutatott T5 szögletes formáján: kicsit élesebbek a vonalai, Passat-szerű menetfényes fényszórót dolgoztak rá, frissek a hátsó lámpái, és már a belseje is olyan, ahogy azt 2015-ben, pontosabban egy 2015-ös haszon Volkswagenben elképzeljük, infotainment rendszerrel.

Az extrák között lesz fűthető szélvédő, elektromos csomagtérajtó, adaptív tempomat, de sokkal érdekesebb a Generation Six nevű széria, amely a Multivan, vagyis a magasabb felszereltségű kisbuszváltozat alapjaira épül, és az 1950-ben bemutatott őst idézi a kétszínű fényezéssel és a hozzá illő beltérrel, krómcsomaggal, egyedi, 18 colos könnyűfém felnikkel, valamint kéttónusú Alcantara belsőt kap.

A motorválaszték kétliteres TDI-kből áll 84, 102, 150 és 204 lóerős változatban, a keveseknek, akik inkább benzinest szeretnének, kétliteres turbós benzinest kaphatnak 150 vagy 204 lóerős teljesítményszinttel.

A haszonjármű változat ára Németországban nettó 23 ezer euró (6,9 millió forint), a Multivané bruttó majdnem 30 ezer euró, vagyis majdnem kilencmillió forint.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Így néz ki az a napi menü, amire a szakértők szerint a szervezetednek szüksége van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés