Régóta készít Ocean Race kivitelt terepjáró kombijából a Volvo, és a sorozatot az új V90 sem szakítja meg. A csúcsmodell nemcsak stílusával idézi a hajózás világát, hanem tele van hajósok számára praktikus megoldásokkal.

Tengerkék színéről rögtön felismerhetted az Ocean Race kivitelű Volvókat, és bár a legújabb modell nem ebben az árnyalatban pompázik, így is a hajósok, vitorlázók kedvence válhat belőle. A legújabb V90 Cross Country ezúttal a hajók fehér színét kapta, amihez a karosszériát védő burkolatok világosabb szürkék, az összképet narancssárga betétek teszik teljessé.

Belül is narancssárgák a biztonsági övek, de

az Ocean Race a praktikus ötletektől lesz igazán hajós.

Például ha teljesen átázva érkezel meg hozzá, akkor hasznos lehet, hogy az ülésekre vízálló, megfordítható huzat, a raktér szélére védőponyva került, a csomagtérben pedig van egy vízálló táska a nedves öltözéknek.

Ötletes a vízálló távirányító is, amit nyugodtan magaddal vihetsz a hajóra, és

arra is felkészítették a Volvót, hogy a fél életedet a csomagtérben pakolva, vagy a peremén ülve fogod tölteni.

Került ide ütésálló és vízálló elemlámpa, de két USB töltő is, a hátsó üléseknél 230 voltos töltőt találsz, és a raktér világítása is jóval erősebb.

A konnektoros hibridet leszámítva minden motorhoz kérhető az Ocean Race kivitel, legyen szó akár a 250 és 310 lóerős benzinesekről, akár a 190 vagy 235 lóerős dízelekről, a hátsó légrugózás, az automata váltó és az összkerékhajtás széria, a Volvo prémium extrái pedig, mint amilyen a négyzónás klíma és a Bowers & Wilkins hifi, szintén elérhetők.

A hozzá készült képek nekünk már meghozták a kedvünket egy kis autós kiránduláshoz:

Nézd meg ezt is:

Sosem hittük volna, hogy a Volvónak ilyen jól áll a filozofálás - Roadster

Az 1973-ban elhunyt Watts írásából egy nagyon inspiráló mozit rakott össze a Volvo, ami nagyjából arról szól, hogy a lehető legtöbbet próbáljuk kihozni az életünkből. „Mindenki eléri az életében azt a pontot, amikor választania kell. A karriert a szenvedélyei helyett. A munkát a játék helyett.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

World Margarita Day – Egy újabb ünnepet köszönthetünk köreinkben, már Magyarországon is

Hogy miben lesz más az F1 2024-es idénye az eddigiektől? Csak fontos apróságokban

Jön az Ineos második modellje, az elektromos Fusilier

További cikkeink a témában