A volt pilóta szerint hatalmas csalódás az idei Ferrari.

A volt Red Bull pilóta, Mark Webber azt nyilatkozta, hogy számára hatalmas csalódás volt végignézni az idei Ferrari teljesítményét, de nagyon szorít nekik, hogy össze tudják magukat szedni már a hétvégi Kanadai Nagydíjra. Múlt év végén mindenki azt hitte, hogy idén majd a Ferrari jól elveri a Mercedest, ugyanis úgy tűnt, hogy az olasz csapatban több lesz, azonban sajnos az idei eredményeik nem ezt támasztották alá. A Scuderia idén nem tudott még a győzelmet szerezni, és olyan nagyon közel nem is jártak még hozzá.

„A Ferrari volt eddig a legkiábrándítóbb csapat eddig. Nem ütötték meg azt a színvonalat, amit vártak az emberek tőlük, de remélem, ez leghamarabb Kanadára megváltozik.”

Jelenleg Webber volt csapata, a Red Bull Racing tűnik a Mercedes legnagyobb kihívójának, és az is lehet, hogy Daniel Ricciardo lesz az, kit majd a mercis srácoknak le kell győzniük. Az ausztrál csak elismerő szavakkal tudta illetni a fiatal honfitársát.

„Ő egy tökéletes pilóta, azt teljesíti, amit elvárnak tőle, de sajnos, ha a csapata hibázik, azzal nem lehet mit kezdeni. Ez benne van a pakliban. El kell felejteni, hogy megtörtént a dolog, ami néha nagyon nehéz lehet, de legalább tudja, hogy nem rajt múlott.”

És ezt olvastad már?
Lewis Hamilton rendesen kipróbálta ezt a Skyline GT-R-t
.