Indult egy online fórumozás arról, milyen volt az első tapasztalat a szebbik nem combja között. Hát, mit mondjunk, nem a legfelemelőbb élményekről számoltak be!

„Még gyerek voltam és az első gondolatom az volt: hogy nem esnek ki rajta a belek?”

„Megláttam – és fogalmam sem volt, mit kéne csinálni, mi a következő lépés.”

„Nyolc éves voltam. Egyszer késő este adtak egy dokumentumfilmet sztriptíztáncosokról, amiben mutatták a vaginát is. Azt gondoltam: Ó, ez sokkal jobban néz ki, mint ami nekem van!”

„Olyan, mint a predátor az Alienből. Arra gondoltam: Hé, láttam az összes filmedet!”

„Szebb, mint amilyen a szaga.”

„A puncik azért csodásak, amire képesek – de szerintem nagyon furán néznek ki!”

„Először csak arra gondoltam: Fúj, ez nagyon undi! Igazából a mai napig úgy gondolom, hogy a vagina csak a szükséges rossz. De hozzáteszem egy pénisz sem lehet a legkellemesebb látvány.”

„Mikor apám Playboyában megláttam, első gondolat: A puncik furák. Most mit gondolok? A puncik még mindig furák.”

„Úgy néznek ki, mint egy szerencsesüti!”

„Elsőre elég furán nézett ki, de megérinteni még furább volt. Mikor a lány kicsit meg is mozdult tőle, nagyon megijedtem, hogy esetleg fájt neki.”

„Mikor először láttam neten ez kitárt lábú csajt, arra gondoltam: Fúj, most komolyan ezért van az a nagy feszkó, hogy ezt megszerezzük? Az egész piros meg fura, egyáltalán nem elegáns formájú vagy nem tudom… bőrszínű?”

„Mikor az első barátnőmet próbáltam kielégíteni: Ne már, ez aztán rohadtul nem hasonlít semmilyen ábrára, amit a punciról láttam! Hol a francba van például az… öh… MINDEN?!”

„Először csak egy nagy szőrt láttam belőle. Aztán mikor jobban felfedeztem, kiderült, hogy mindenféle dombok, hajlatok meg utak vannak rajta. Nagyon bonyolult szerkezet.”

„Mikor először belenyúltam, iszonyúan ledöbbentem, milyen forróság van odabent!”

„Röhögtem, mikor először láttam képen. Azt hittem, ez valami vicc.”

„Első gondolat: mennyivel szebben néz ki a pornófilmekben! De persze azokat sokszor kiphotoshoppolják… meg amúgy is, nem az a lényeg, hogy néz ki, hanem az, milyen érzés benne lenni.”

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Hány új-zélandi modellt ismersz? Egyet most megismerhetsz!