Minden képzeletet felülmúló konyhai idióták következnek. Plafonba állított fedő, jeges szendvics, lángoló spagetti és az a pokoli borsó sajttal. Úristen.

A nehezén már túl volt az alkotó, meggyúrta a tésztát, rápakolta a feltétet, és csak pár perc kellett volna a sütőben, de nem sikerült rátenni egy tepsire azt a fránya pizzát, így győzött a gravitáció. Még nincs vége, kattints a tovább gombra vagy a nyílra!

Ez pedig az az eset, amikor a pizza több időt tölt a sütőben a kelleténél. Nem sokkal, csak pár órával.

Sonka aranyhal formájú sós rágcsával? Az pedig tejszín vagy tejföl a tetején? Nem véletlenül nem találkozunk ilyesmivel éttermek menüjén.

Ülj le, fiam, ez egyes. Ez itt elméletileg egy casserole, ami egy francia lábasban készült étel neve, ami véletlenül sem így néz ki. A tetejére szórt cornflakes karikák pedig az emberiesség elleni bűncselekmény kategóriájába tartoznak.

Ez itt egy brandingelt burger. Percek óta gondolkozunk róla, de nem értjük.

Sanszos, hogy az elkövető csak követte a "pucold meg a krumpli felét, drágám!" felszólítást. Végül is...

Olyannak kellett volna lennie, mint a fenti, és majdnem sikerült. És az alsónak még foga is van. Sátáni látvány!

Karamellás alma elegánsan (fent) és paraszt módra (lent). Mottó: A tököm se vágja olyan kis cikkelyekre az almát, félbevágom, azt' jó' van!

Lássuk be, sokan szeretnénk Justin Bieber fejét egy tepsiben látni. Ez tulajdonképpen egész ügyes lett, bár kétségkívül gyomorforgatóan gusztustalan.

Egy újabb kép a pokol konyhájából. Víz. A tészta alatt mindig legyen víz. Meg bármi alatt, amit meg akarsz főzni.

Nem szívesen kóstolnánk meg a spagettis tacót, mert semmi értelme, de azért egy kicsit értékeljük az újító szellemet. Valaki csinált cronutot is, meg ramen burgert és azok sikeresek lettek.

Ez valami borzalmas. Olyan lehangoló, hogy az embernek elmegy az élettől a kedve. Szeletelt zacskós kenyér, a közepén minden bizonnyal zacskós levessel. Tarr Béla-filmbe illő.

A nyakunk rá, hogy ezt ugyanaz az állat csinálta, mint az előző levest, ugyanis megismerni a kenyérhasználatról. Jeges szendvics!

Vegyél mély levegőt, és próbálj ne rárókázni a billentyűzetre. Ez egy csokis sült banán akart lenni. De nem az lett.

Igazából ez egy vagány dolog, bár ugyanebből az ibrikből nem biztos, hogy szívesen kávéznánk. Kávéfőzővel igenis lehet reggelit készíteni!

Az az elvetemült állat, aki ezt elkészítette, büntetésből meg is érdemli, hogy megigya. És mellé egy sör, hogy jobban csússzon a spagettis Bloody Mary.

Minden bizonnyal ez az egyik leganyaszomorítóbb étel, amit látni fogsz életedben. Főtt mirelit borsó lapkasajttal. Tulajdonképpen egyszerű elkészíteni, de ez az egyetlen pozitívum, ami most eszünkbe jutott. Gyorsan lapozzunk tovább.

Ó, istenem, valaki azonnal hívja a tűzoltókat! A tészta fele lehet, hogy tökéletesen al dente lesz, de a másik meg olyan, mintha belemártották volna egy köbméter lávába. Innen gratulálunk a szakácsnak.

Elmondjuk, hogy mi a két kép között a kapcsolat. Az alsó fotón látható szétmaszatolt cafatkák szerettek volna olyanok lenni, mint a fenti képen látható bacon-szív.

Ez ugyanaz, csak tejszínhabbal és eperrel. Majdnem sikerültek, cimbora, csak így tovább!

Terv és megvalósítás, harmadik rész. Az alsó Miki egér fej tulajdonképpen tökéletes mása a felsőnek, csak kulináris szürrealista felfogásban.

Ötös szintű muffinolvadás a sütőben. A szerkezetileg súlyosan károsodott süteményeket a helyszínre érkező katasztrófavédelmi egységek nem tudták megmenteni.

És végül ez. Az ilyen embert biztosan nem szabad a konyhába engedni, mert nem csak, hogy nem lesz ebéd, de annyi a kuktának, a fedő beleáll a plafonba, mint egy csészealj, a lakás pedig úgy néz ki, mintha maga a sátán lakna benne, és ki kell festeni az egészet. Az ilyen inkább maradjon a vajaskenyérnél!

(Forrás: Distractify)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában