Leteszteltük az orgazmusgaranciás csiklóizgatók legújabb kéjgépét és nagyon nem csalódtunk.

A Womanizer termékcsalád nem újdonság a szexjátékok birodalmában: ez az a csiklóizgató, ami az elmúlt években teljesen új szintre vitte a női orgazmusokozást. Ha lemaradtál róla, az első modellről itt olvashatod a tesztünket:

Leteszteltük a vibrátort, amitől egy perc alatt elmennek a nők

És nem találkozni mennek el a barátnőikkel az unalomtól, hanem az orgazmus poszt-doktori fokozatára. Tíz napig teszteltük azt a deluxe csiklóizgatót, amit száz százalékos orgazmusgaranciával árulnak. Íme egy elélvezetes történet a hálószobából.

Dióhéjban erről van szó:

Egy olyan, szívókorongos, bizsergető fejű csiklóizgatóról (nem vibrátor, nem bedugni kell, hanem csiklóhoz érinteni) van szó, amit konkrétan orgazmusgaranciával árulnak: vissza lehet vinni, ha az illető hölgy nem tudott elmenni vele a csúcsra.

A Womanizer mondhatni totálisan osztatlan sikerén felbuzdulva más gyártók is belekezdtek a csiklóizgatógyártásba – mi például a Lelo kis gépét próbáltuk ki, majd a Womanizer további, megújult modelljeit is, így szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy elég veteránok lettünk a női orgazmusokozó gépek birodalmában. Ezért nagyon kíváncsiak voltunk, vajon a Womanizer legújabb terméke miben tudhat többet, mint az eddig is csúcsminőséget képviselő izgatók.

Ami már elsőre szembetűnő, az a dizájn. A Womanizer Premium elhagyja az eddigi tenyérbe illeszkedő, tojásdad formát és egy nagyon karcsú, delfinszerűen áramvonalas külsővel rukkol elő. A formatervezett játékszer bársonyos tapintással könnyen kézbe vehető és a hosszított alaknak köszönhetően a gombok jól elkülönülnek rajta – ez elég jól jön a hölgyeknél, ugyanis egyes izgatóknál annyi funkció és gomb van egymás mellett, hogy a csúcsközeli pillanatokban nem mindig egyszerű a jó gombot eltalálni.

Az elődökhöz képest a Premium még egy apró, zavaró tényezőt kiküszöbölt: a zajszintet, méghozzá nagyon okosan. A kéjgépecskében beépített Smart Silence funkció működik: ez azt jelenti, hogy csak a bőrrel (azaz csiklóval) való érintkezéskor lép működésbe, ha csak ott hever az ágyon vagy a hölgy elveszi a csiklótól, azonnal elhallgat – ezért hatalmas pluszpont a gyártóknak.

És most jöjjön a lényeg: hogyan tud még inkább a Womanizer Premium a hölgyek csúcsélményéhez hozzáadni? Nos, nagyon, méghozzá háromfrontos csúcstámadással. Először is a legnagyobb újítás az Autopilot Mode: egy külön gomb, melynek megnyomásával a hölgy teljesen ráhagyatkozhat a gépre szívás- és rezgéserősség tekintetében.

Ez egy nagyon pikáns és praktikus funkció, egyrészt azért, mert a Womanizert már évek óta használó nők többsége vágyott arra, hogy a saját maga által vezérelt – ergo nagyon is kiszámíthatóan érkező – orgazmusba csaljon a gép valami meglepetést.

Gyakorlatilag az emberi faktort: teljesen olyan ez a funkció, mintha váltakozó erősséggel, szívással és intenzitással elégítenéd ki orálisan a párodat – csak épp ezt a funkciót ő bátran odateheti a csiklójához, miközben te például hátulról, kutyapózban vadulsz vele, szóval dupla a csajodnak az öröm. Ebből amúgy három funkció van, amikkel nagyon-nagyon szexi kísérletezni, hidd el.

A másik újítás, hogy a saját magunk által állítható erősség az eddigi 8 fokozatról 12 fokozatig bővül úgy, hogy a kezdő, egyes fokozat nagyon finom, elképesztően lágy. Ez is egy hasznos és szexi újítás: az orgazmus sokkal tovább felépíthető és sokkal hosszabban el is nyújtható ezzel a lágyan emelkedő szintváltással. A harmadik pedig, hogy a léghullámos izgatást is sokkal jobban finomhangolták, mint az elődökben: leheletpuha, kéjesen lassú hullámokkal jön a lepedős mennybemenés.

Maga az eszköz pedig szexibb, mint valaha: háromféle színben elérhető (piros, fekete, fehér – mindegyik arany kiegészítőkkel), a töltője mágnesesen pattan a géphez, az izgatón pedig (szintén baromi jó újítás) hárompöttyös LED-fény jelzi a töltöttségi szintet. Ehhez külön gratulálunk, mert az elődjeinél nem lehetett tudni, vajon milyen közel van a lemerülés és mondjuk finoman szólva nem túl jó, ha a nyögős elmenés kapujában mond csütörtököt a csiklóizgató.

A Womanizer Premium pedig csupán 4,990 forinttal drágább, mint elődei: 63,990 forintért rendelhető online, két nap alatt kihozzák (a vágyaim.hu-tól megszokott gyorsasággal és totálisan diszkrét csomagolással). A termékre pedig a Womanizer védjegyének számító, 30 napos orgazmusgaranciát adnak: ha 30 napig nem megy el tőle a csajod, visszafizetik az árát. Ennél szerintünk nem kell, nem lehet jobb ajánlólevél – és most komolyan, van jobb ajándék a csajodnak (és neked), mint egy hadseregnyi orgazmus? Ugye, hogy nincs.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában