A Pornhub a kultúrát akarta népszerűsíteni a sajátos módján, a párizsi múzeum ennek nem örült annyira.

Staller Ilona, azaz Cicciolina főszerepet játszik a Pornhub kultúrát népszerősítő anyagában, a Classic Nudesban.

Cicciolina a Pornhub legújabb reklámjának főszereplője

Erre szerintünk azért szakíts egy percet!

A videóban a magyar énekes-színésznő, de főleg pornós azt mondja, hogy igazi fülledt, erotikus tartalmat lehet találni különböző múzeumokban is.

A Pornhub sorra veszi a világ legismertebb meztelenséget bemutató alkotásait, így próbálják rábírni az embereket, hogy az ő erotikus, virtuális idegenvezetésük által menjenek el múzeumba. A narráció szerint egyes művek szexuális aktusokat, sőt olykor orgiákat ábrázolnak, aki pedig szeretné megnézni ezeket a forró jeleneteket, azok látogassanak el Louvre-be.

Úgy néz ki, hogy a párizsi múzeumnak nem igazán jött be a Pornhub ötlete, mivel a napokban bejelentették, hogy pert fognak indítani az oldal ellen.

A múzeum legnagyobb gondja az erotikus idegenvezetés volt, a Classic Nudes ugyanis tényleg végigmutatott nagyon sok tárlatot, egészen részletesen, ez pedig értelemszerűen sérti a Louvre érdekeit. A Louvre mellett még a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum, a madridi Prado, a firenzei Uffizi képtár és a londoni National Gallery is szerepelt a Pornhub kínálatában.

Az ügyvédek egyébként úgy néz ki, hogy sikerrel jártak, mivel a Cicciolina szereplésével készült promó még elérhető a Pornhubon, viszont a virtuális bejárások azóta már nem jönnek be az oldalon.

(HypeArt; kiemelt kép: Pornhub)

Ez is érdekelhet:

A férfiak jobban károsítják a klímát a költéseikkel

És ezt nem is brit tudósok állítják, hanem svédek.

Hamarosan elfogyhatnak a Nike cipők

Jól olvasod, hamarosan jöhet a nagy Nike-hiány.

És ezt olvastad már?
Négy dolog, amitől nem fogyókúrával kell kezdened az új évet