Pornóval döntené meg a pornóóriás egyeduralmát a 22 éves Caroline Spiegel.

Új startup lépett be az évi 30 milliárdos szex-tech piacra, ráadásul a tulaj neve nagyon ismerős lehet azoknak, akik figyelemmel követik a Szílicium-völgy techóriásainak életét. A hölgy neve Caroline Spiegel, és a Snapchat alapító-tulaj Evan Spiegel húga.

Micsoda véletlen, a 22 éves hölgy kompjútertudományt tanult az USA egyik legjobb egyetemén, a Stanfordon, és éppen arra készül, hogy egy audio- és szövegalapú pornóoldalt indítson. A cél, hogy megszorítsa a pornóoldalak Messijét, a Pornhubot.

Ezen a honlapon tehát hallgatni és olvasni is lehet pornót, nézni nem.

Érdekes választás ez egy olyan fiatal startuppertől első projektnek, aki a családi kapcsolatok miatt valószínűleg bármibe belefoghatott volna, amibe csak akar.

Caroline egyébként folytatja a családi hagyományokat: Evan utolsó évében hagyta ott a Stanfordot, és pontosan így tett Caroline is. Mindketten azért tettek így, hogy a startupjukkal foglalkozhassanak.

Az audiopornó Spotify-ja

A Quinn névre hallgató oldal jelenleg betaverzióban érhető el a világhálón, és a célja, hogy nők számára kínáljon olyan online szexuális élményt, ami a vizuálnehéz pornószájtok óceánjában igazi különlegességnek számít.

Ilyet nem fogunk látni a Quinn-en

Caroline Spiegel korábban azt nyilatkozta, hogy egy kevésbé visszataszító, nőknek szóló Pornhubot szeretne, de később már úgy fogalmazott, hogy mindenféle nemű és szexuális identitású ember számára szeretne tartalmat kínálni.

A Quinn megszületését az inspirálta, hogy egy 2005-ös tanulmány szerint heteroszexuális szex közben nők mindössze 39%-a élt át „rendszerint” vagy „mindig” orgazmust.

Az elmúlt években a női orgazmust elősegítő szexjátékok hada lepte el a piacot, láthatóan van üzleti lehetőség a maszturbálni és élvezni szandékozó nők kiszolgálásában. Erre a piacra lépne be a Quinn.

A Quinn legnagyobb riválisa egyelőre nem a Pornhub, hanem egy másik audiopornó oldal, a Dipsea, amelyet szaklapok 17 millió dollár értékű startupként könyvelnek el. Caroline riválisának ismeri el a szájtot, de szerinte ők erotikusabb tartalmat kínálnak.

Egyébként nem lesz könnyű megverni a Pornhubot, ami igazi óriás, ha látogatottságról van szó. 2016-a például 28,5 milliárd oldalletöltést regisztráltak, ami azt jelenti, hogy átlagosan 81 millió látogatás történt naponta. A pornórajongók milliói nagyjából 800 keresést indítottak másodpercenként, ami véletlenül épp megegyezik azzal a számmal, amennyi hamburgert értékesít a McDonald's másodpercenként. A kettőnek persze semmi köze egymáshoz, de talán könnyebben emészthetőek így az arányok. Vagy nem? Mindegy is, a lényeg az, hogy az emberek imádják a pornót. Meg a hamburgert.

Szintén megdöbbentő adat, hogy több mint 4 millió videót töltöttek fel 2017-ben, és ha ezt mind végig akarnád nézni, akkor úgy 68 évünkbe telne. Ami még ennél is durvább az az, hogy annyi pornót streameltek az emberek tavaly, amennyivel a világ összes, jelenleg használatban lévő iPhone memóriáját tele lehetne rakni.
A Quinn eddig 1 millió dolláros támogatást gyűjtött, Caroline Spiegel szerint a testvére eddig egy centet sem fektetett a startupjába, de a kezdetektől fogva támogatja őt.

A 22 éves igazgató nemrég Los Angelesből Brooklynba költözött, és két másik igazgatót is felvett, mindketten ex-stanfordi diákok.

Látni sosem fogjuk, mit tud a Quinn, de az nem kérdés, hogy fogunk még hallani róluk.

Ezzel az apró szexjátékkal kétujjra foghatod a barátnőd gyönyörét

Szexi, pikáns, orgazmikus, hozzá nagyon is elérhető áron. Mutatjuk, mit tud a Yumi!

És ezt olvastad már?
Olyan brutális lett az Asus kézikonzolja, hogy jó eséllyel letarolja a gamer piacot
További cikkeink a témában