Felnőtt nyaralás. Játékszoba. Pumping Pool Partyk. Páros workshopok. Ilyen és ehhez hasonló pajzán hívószavakkal hirdeti a Desire Cruise a 2017-es Velencei és 2018-as Barcelona-Róma szexhajóutat.

Habár az utazásokat csak pároknak hirdetik (nyilvánvalóan azért, hogy kb. fele-fele legyen az arány, és ne kivénhedt fickók járjanak potyázni), nem titkolt célja az utazásszervező cégnek, hogy szabad szellemű, szexéhes emberekkel töltsék meg a hajót.

A 2017-es promovideó elég finomkodó, de nem kell túl nagy fantázia, hogy kitaláljuk, itt tényleg egy hatalmas tengeri orgiáról van szó.

A 2017-es őszi túrán Velencéből indul a járat és Horvátországon, Szlovénián keresztül tesz egy kört - nem mintha ez lenne a lényeg.

2018 áprilisában pedig Barcelona és Róma között halad majd az hajó, érintve Marseilles-t, Monte Carlot, Portofinot, és Firenzét is.

A program "csípős nappali eseményeket", "provokatív témájú éjszakai programokat"és "workshopokat" ígér, "melyek segítenek előhozni az utasok romantikus, érzéki oldalát."

Az árak 2800 és 11000 dollár között mozognak az egy hetes tripekre, és a korlátoltság teljes hiánya mellett pazar kajákat és szervízt is ígérnek.

Na most már majdnem mindent tudsz. Ha befizetnél, elő a bankkártyával és kattints ide.

(via Desire Cruise)

És ezt olvastad már?
Barátaik és ellenségeik hangját is felismerik a vízilovak