Tesztelnél franciaágyakat pénzért? Száguldanál le vízicsúszdákon fizetésért? Kipróbálnál nászutakat, ha ez lenne a munkád? Ezek az emberek nap mint nap ezt teszik!

 1. 8 / 8

  Luxus franciaágy-tesztelő

  Roisin Madigan élete nagy lehetőségét kapta meg, amikor megcsípte az álommelót: egy cég speciális franciaágyainak tesztelésére nyert jogot, és ehhez semmi másra nincs szüksége, csak hogy minden éjjel bennük aludjon. Ha megírja a tapasztalatait, és segít a tökéletes alvás elősegítésében, naponta (!) kb. 350.000 forintnyi összeget tehet zsebre.

 2. 7 / 8

  Paradicsomi sziget-felügyelő

  Eléggé felbolydult a világ, amikor a Hamilton-sziget felügyelőt keresett. Na nem rendőri melóról volt szó, egyszerűen csak henyélni kellett a parton, vagy ahol éppen kedvünk szottyant volna. Ben Southall kiütötte közel 35.000 versenytársát a melóból. Nem lehetett egyszerű dolga, hiszen olyan speciális feladatokat kellett végrehajtania, mint az úszás, vagy a snorkelezés.

 3. 6 / 8

  Nászút-tesztelő

  Minden idők egyik legjobb páros melója: az egyik ír turisztikai vállalat pályázatot írt ki nászút tesztelői munkakörre, amire nem nagy csoda, hogy több mint 30.000 ember jelentkezett. Ki is választották Denise Duffield-Thomast és férjét, Markot a megtisztelő feladatra, akiknek hat hónapon keresztül a világ bármely pontján fel kellett tűnniük és ki kellett próbálniuk a nászutas ajánlatokat. Ez lehetett egy átlagos szobában töltött naptól kezdve a cápák között úszkálásig akármi. Minderről blogolniuk kellett. Nem rossz!

 4. 5 / 8

  Vízicsúszda-tesztelő

  Azért nem annyira egyszerű meló, ami Tommy Lynch ölébe hullott: vízicsúszdákat kell kipróbálnia a világ összes helyszínén. Emberünk biztonsági és élvezhetőségi kérdésekért is felel. El bírjuk képzelni, amikor a tulajdonosok megörülnek, hogy végre megjött a szakértő, aki flip-flopban és fürdőgatyában kérdezi, merre van a céleszköz.

 5. 4 / 8

  Jégkrém-fejlesztő

  A Ben & Jerry’s jégkrém megvan? Az egyik termékfejlesztője viszont biztosan nincs. Őt Kristen Schimolernek hívják, az a feladata, hogy új ízeket hozzon létre, és minden nap jégkrémet egyen. Állítása szerint ezt többnyire reggelire teszi meg. Adódik a kérdés, hogy miért nem hízott eddig Jabbára, a válasz pedig egyszerű: a cége ingyen és bérmentve biztosítja a dolgozóinak a közeli konditerem használatát.

 6. 3 / 8

  Óvszer-tesztelő

  Na a barátnődnek/feleségednek ezúttal biztosan nem lenne problémája azzal, ha hazaviszed a munkát. A Durex a világ szinte minden pontján keresett már embereket az állás betöltésére. Nincs más dolgod, mint használni a terméket, megírni a tapasztalatokat. Sajnos a meló nem fizet túl jól, de valószínűleg nem ebből akarnánk összeszedni azt a rongyos pár milliárdot arra rég kinézett luxusszigetetre.

 7. 2 / 8

  Prosti-tesztelő

  Igen, ilyen is létezik. A chilei Jaime Rascone-nak az a feladata, hogy ellenőrizze az egyik bordélyház minőségét. A DJ-ként és modellként is dolgozó férfi azért kapta a melót, mert nem volt senki, aki az utolsó körben letesztelte volna a lányokat. VIP cégről beszélünk, tehát igazán jó csajokat kell Rascone-nak bevállalnia. Nagyjából 70 lány fordul át egy évben a férfin, akinek papírmunkát is kell végeznie, nem csak azt osztályoznia, a lányok hogyan mozgatták a csípőiket, és hogyan nyögdécseltek. True story!

 8. 1 / 8

  Tévés hulla

  Ha mindig is filmes karrierre vágytál, kezdd a legalján! Légy tévés halott valamelyik filmben, vagy sorozatban, semmit sem kell tenned, csak egy helyben feküdnöd mozdulatlanul. Napi 200 dollárt, azaz kb. 45.000 forintot lehet zsebre vágni henyéléssel. Persze ezt sem lehet minden nap művelni, de azért kiegészítő keresetnek nem rossz. Nyilván hatalmas a túljelentkezés…

  Olvass olyan illegális pénzkereseti módokról, amelybe semmiképp sem szabad belemenned!

És ezt olvastad már?
Hamarosan nem lehet téli olimpiákat rendezni az időjárás miatt