Idén is egy színész lett az.

A New York-i People magazin több mint harmincöt éves szokásához* híven idén novemberben is megkérdezte olvasóitól, hogy kit tartanak a legszebb és legvonzóbb férfijának (az A kategóriás sztárok közül) a világon. Az olvasók döntöttek: szerintük

Chris Evans a világ legszexibb férfija,

aki egyébként a szintén színész Paul Ruddot taszította le a trónról.

*A magazin először 1985-ben nevezte meg, hogy szerinte ki a legszexibb férfi a világon, akkor Mel Gibsonra esett a választás.

Az Amerika kapitányt is alakító negyvenegy éves színész erről is beszélt az ominózus magazin pénteken megjelenő számában, és szerinte ez olyasmi, amire akkor is emlékezni fog, amikor már öreg és ráncos lesz, és hogy „anyukám nagyon boldog lesz. Mindenre büszke, amit csinálok, de ezzel aztán tényleg dicsekedhet majd”.

Chris Evans első filmszerepeit a 2000-es évek elején kapta, majd 2005-ben és 2007-ben már két filmben is szuperhőst alakított: ő volt Johnny Storm, vagyis a Fantasztikus Négyes Fáklyája, de az igazi áttörést az hozta neki, amikor Amerika kapitány bőrébe bújt. Csaknem egy évtizeden át, tíz filmben alakította ő a karaktert, melynek a Bosszúállók: Végjátékban mondott búcsút.

(Forrás: People, MTI, fotó: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

A mesterséges intelligencia elképzelte a Trónok harca szereplőit a könyvek leírása alapján

Na, a sorozat készítőinek mennyire sikerült hűnek maradni George R.R. Martin karakterleírásaihoz?

George Lucas szerint ebben a sorrendben kéne megnézni a Star Wars-filmeket

Szerinted milyen sorrendben lenne érdemes megnézni a Star Wars-filmeket?

És ezt olvastad már?
Ezt a lányt egy biztonságos környéken is hazakísérnénk
További cikkeink a témában