Egy valódi építészeti remekmű, semmi sem képes jobban megjeleníteni az Apple filozófiáját, mint az űrhajónak becézgetett irodakomplexum, ami elképesztően modern, nyitott, trendi, minimalista és menő. Akad azonban egy bökkenő.

Korábban egyébként már részletesen is foglalkoztunk az új főhadiszállással, beszámoltunk arról is, hogy az alkalmazottak egy része rühelli a teljesen nyitott koncepciót. Most azonban egy újabb érdekes hír látott napvilágot, az itt dolgozók ugyanis panaszkodni kezdtek. Hogy mégis miért? Valószínűleg sosem találnád ki.

A komplexumban található üvegfalak annyira beleolvadnak a dizájnba és annyira makulátlanok, hogy az alkalmazottak folyamatosan nekiütköznek.

Mivel az Apple fejlesztői is rendszerint a telefonjukat nyomkodják miközben egyik meetingről a másikra rohannak, így érthető, hogy sokszor nem veszik észre a tereket elválasztó üvegtáblákat. A hírek szerint már azzal is próbálkoztak, hogy a legveszélyesebb üvegpaneleket kis cetlikkel bejelölik, ám ezeket gyorsan eltávolította a főnökség, mivel tönkre vágja a dizájnt.

(via)

És ezt olvastad már?
Kína elnöke sürgeti a klímavédelmi célok elérését