Az évszakkal beálló változások bőrünket viseli meg talán a legjobban. Hogy megkönnyítsük az alkalmazkodást, segítünk néhány tippel.

A másnapos bőrre

Lab Series Skin Care For Men Instant Skin Booster

Puccos tojáslikőr, klasszikus vagy Gordon Ramsay-féle forralt bor, házi pálinka: az ünnepi időszak kedvenc italai, de ha (az említett sorrendben) egy vödörnyit ledönt belőlük az ember, könnyen a másnaposság áldozatává válhat. A gyakorlati gyógymódok között állandó jelleggel szereplő nyers tojás, Bloody Mary valamint szalonnás szendvics mellé felírhatod a férfiaknak szánt Lab Series Skin Care-t. Az Instant Skin Booster nevű szérumot kifejezetten a feldagadt szemek ellen, a száraz és piros bőr kezelésére fejlesztették ki. A kezelést ajánlott elvégezni egy hosszúnak ígérkező esti italozás előtt is, a krém ugyanis nem csak az alkohol, hanem a hideg levegő kellemetlen hatásaitól is megvéd.

Az öregedés jelei ellen

Oriflame North For Men Total Age Control Cream

Az életkor nem más, mint egy szám, mégis, a túlhajszolt életmód, és a télen általános száraz és hideg levegő öregebbnek mutathatja bőröd valós koránál. Az Oriflame North For Men Total Age Control arckrém segít eltüntetni az öregedés látható jeleit, Matrixyl 3000 nevű formulájának köszönhetően – amelynek hallatán egyébként egy önjáró kínai porszívógép jut eszünkbe – a ráncok mélysége csökken, hidratálja a bőrt, visszaállítja annak ragyogását, valamint csökkenti a bőr fáradtságának látható jeleit.

Borotválkozás előtt

L’oreal Men Expert Hydra Energetic Post Shave Balm

Korán kelni talán a téli időszakban a legnehezebb, sokszor még fel sem ébredtünk igazán, de már a borotválkozás rutinját végezzük. A L’oreal Men Expert Hydra Energetic valódi ébresztő hatással bír. Nyugtatja, puhítja és hidratálja a bőrt, de még inkább lendülettel tölt fel, amire egy hideg téli reggelen a férfinak nagy szüksége lehet.

És borotválkozás után

Nivea For Men Sensitive After-Shave Balm

A borotválkozás utáni hidratálás fontos, különösen a téli időszakban. A pengék okozta esetleges égések nyugtatására minden esetben alkoholmentes formula ajánlott. A Nivea For Men érzékeny bőrre kifejlesztett, aloe verát, kamillát és E-vitamint is tartalmazó borotválkozás utáni zseléje zökkenőmentessé teszi a reggeli készülődés sokszor fárasztó műveletsorát.

Valamint egy illat

Joop! Pour Homme

Nincs otthon kandallód? Egy intenzív illatú parfüm mellett nem is lesz rá szükséged! Ha létezne verseny, mely a férfiparfümök tartósságát volna hivatott összemérni, a Joop! első férfiillata minden bizonnyal az élmezőnyben végezne. A cég 1989-ben tört be a piacra férfiillatával, mely nem csak pink dizájnjával borzolta a kedélyeket, édes, ugyanakkor intenzív aromája a szaglóidegeket is kellően sokkolta. A Joop! tipikusan olyan illat, melyet érdemes a téli hónapokra tartogatni, szilárd illatbázisa ugyanis olyan összetevőkből épül fel, mint a szantálfa vagy a pézsma. Karakteres illat, ezért használd mértékkel és megfontoltan!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Így ehetsz koreaiul Budapesten

1523 óta működik ez a lakótelep, és a lakhatás feltételei sem nagyon változtak

További cikkeink a témában