Nehéz annyira ellógni a melót, hogy az ne töltse ki életünk jelentős részét. A pénzkereset mellett ezért is fontos annyira, hogy élvezzük, kihívást találjunk benne, ne csak átvészeljük a munkaidőt. Az általános bölcsességek után íme néhány konkrét, létező magyarországi állásajánlat – ha tetszik és megfelelsz a feltételeknek, már küldheted is a CV-det.

Értékesítő az Andrássy úti luxusáruházban

Ha az ország legmenőbb sugárútján szeretnél dolgozni a legdrágább márkákkal, nem sok választásod lehet: az il Bacio di Stile a felsőkategória felső kategóriája, és éppen senior értékesítőt keresnek. Elég hosszú az elvárások listája, de valószínűleg a fizetés is a luxusáruház árszínvonalának megfelelő. Részletek itt.

Webdizájner a papírkutyánál

A Paper Dog londoni székhelyű dizájstúdiójának ügyfelei között ott vannak a világ legnagyobb tévéprodukciós cégei – többek között. A magyarországi irodájuk Veszprémben van, de munkaköri kötelességként időnként Londonba kell utazni… Részletek itt.

Borszakértő és -értékesítő

Ha szereted a bort és értesz is hozzá, az értékesítésben pedig csak azt utálod, hogy hívogatnod kell potenciális partnereket, akkor a Royal Borház ajánlata tetszeni fog: az ügyféltalálkozókat megszervezik ők, neked csak ott kell bedobnod magad, 400-as vagy 700-as bruttó keresetért. Részletek itt.

Country manager a budapesti Emiratesnél

Dubaj nemzetközi légitársasága, a 225 óriásgépet működtető Emirates október 27-én indítja közvetlen járatát Budapest és Dubaj között, egyébként pedig nálunk nyitják meg második európai ügyfélszolgáltató központjukat – várják a vezető jelentkezését. Részletek itt.

Prémium-pr

Van már páréves, menő márkákkal szerzett pr-tapasztalatod? Akkor biztosan érdekel a Weber Shandwick pr account manager pozíciója, ha „gourmand vagy, ha követed a divatot, ha szereted a luxusmárkákat”. Részletek itt.

Rendezvényszervező a Somló hegyen

Érthető, ha egy A kategóriás irodánál jobban szereted a természetet, de a rendezvényszervezésnél ritkán lehet ezen elv szerint állást találni. A Tornai Pincészetnél most épp lehet: a Somló legjelentősebb bortermelőjeként keresik melegkonyhás rendezvénytermük, teraszuk és borboltjuk mindenes vezetőjét. Részletek itt.

Massimo Dutti-üzletvezető

Elsőre talán nem olyan közismert a márka neve, de ha azt mondjuk, hogy ez a Zarát és a Bershkát is tulajdonló spanyol Inditex magasabbra kalibrált brandje, akkor már rögtön érdekes a dolog. A Budapest belvárosában működő üzletüknek keresnek vezetőt. Részletek itt.

(Az állásokat a profession.hu-n találtuk. Fotó: il Bacio di Stile, Wikimedia)

És ezt olvastad már?
Sokkal komolyabb következménye lehet a rossz testtartásnak, mint hogy rossz lesz a testtartásod