Annyira felkapott lett az avokádó, hogy már külön művészeti ágat is kapott.

Azt tudjuk, hogy mennyire szuperegészséges gyümölcs az avokádó, és most már azt is, hogy rugalmas, mégis szilárd belső húsa optimális vásznat biztosít a kulináris művészeknek, hogy miniatűr méretű mesterműveket készítsenek belőle.

És ha a farigcsálást pazarlásnak gondolnád, jusson eszedbe, hogy attól, hogy az étellel játszanak, még ehető.

(Forrás: Vice)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A futás nem csak a rekortánpályán kezdődik! – Íme az NN Ultrabalaton két magyar ultrafutójának edzéstippjei

Annyi követője van ennek a lánynak, hogy azzal választást nyerhetne

Laurának elszavalnánk a kedvenc szerelmes versünket

További cikkeink a témában
Minden héten jobbat akar csinálni – Interjú Sváby Andrással
Hirdetés