Az lesz a törzshelyed, ahol meglátod a pult mögött Barbit. Na de hol? Eláruljuk a titkot!

Igen, ez itt a Budapest Angyalai sorozat!

Képzeld el, hogy bemész a barátnő-összeszerelő üzembe, és bepipálod az alábbi tulajdonságokat a felszereltséglistán:

Külső tulajdonságok:

- Gyönyörű arc
- Kerek formák
- Csillogó szemek
- Szexi tetoválás

Belső tulajdonságok:

- Kedves
- Vagány
- Őszinte
- Szorgalmas
- Odaadó

Extra:

- Hasonlítson Mila Kunis és Angelina Jolie vadházasságából születő szerelemgyermekére...

És akkor valahogy így készülhetett el Barbi, a Jóisten ajándéka a budapesti éjszaka számára. Barbi, a lány a szomszédból (legalábbis jó lenne, ha ilyen szomszédaink lennének, ugye?), vagy a jócsaj a Metallica klipből, a legjobb fej haverod menő kishúga. Legalábbis az első pár mondata után rögtön érezzük vele a közös hangot, benne van minden fiús vagányság, és kerekded nőiesség, amitől úgy érezheted, hogy megtaláltad a tökéletesen élhető csajt.

Figyelem! Barbi józan életű leány, és annak ellenére, hogy a Badgirlz csapatát erősíti, zavarba ejtően egészséges. Nem iszik alkoholt, amiről még nem tudtuk eldönteni, hogy tréfálkozik velünk, vagy ő az egyetlen a pult másik oldalán, 2000 km-es körzetben.

Nemsokára, ha az égiek is úgy akarják, a Testnevelési Egyetem hallgatója lesz, legalábbis ez a terv, úgyhogy siessünk kiélvezni minden másodperc mosolyát csütörtöktől szombat hajnalig!

5:50-kor kelek, megfőzök, és megyek edzeni.

Barbi elég komolyan figyel arra, hogy formában maradjon, és ezért sokat is tesz az edzőteremben. Sőt, formásabbra és izmosabbra szeretné gyúrni magát, mint amit az átlag férfi szeret. Mi mondjuk kiegyeznénk azzal, amit most látunk belőle, azonnal a szívünkbe zártuk. Amit pedig ő szeret egy férfiban, az a férfiasság. Nem szereti a nyüzüge zselékirályokat, ellenben nem is Superbody-ról választ, külső alapján. Szereti, ha egy férfi férfi. Ezt mondjuk díjazzuk, és rögtön élvezzük a bajszunkat, mert ugye van.

Igazán igényes tetováció díszíti a jobb karját, le sem tudod venni róla a szemed és ha leszel olyan szerencsés, hogy egy hangos buliban közelről súgja a füledbe, mennyit fizetsz a vodkaszódáért, akkor Givenchy Play illatot fog felismerni az orrod.

Igazi haver alany, rengeteg fiús dolgot kedvel, nem esik ki a kontroller a kezéből, amikor betolod a Fifa16-ot a PS-be, a filmek között is a borzongást választja, mint a lassú csókokat...

Izgulni szeret a mi Barbink, ha pedig a szemébe nézel, te kezdesz el...

(Fotó: Donkó Péter)

 

És ezt olvastad már?
Szmog elleni hangágyút fejlesztettek lengyel kutatók