Még a született digitális brandeknek is fontos a fizikai világban való megjelenés – ezt nyomatékosítja ez a díjnyertes barcelonai üzlet.

Jól kezdte az évet az El Departamento dizájncég: megkapta az idei első FRAME Awardot. Ezt a dizájndíjat havonta osztja ki a névadó magazin, majd év végén van egy „összetett győztes” is.

Na de még csak február van, szóval maradjunk a Departamentónál, annak is a barcelonai üzleténél, amit a PJ.Lobster optikai kiskereskedő cég számára tervezett. Elég erős vizuális élmény a monokróm, zöld árnyalatokban játszó shop.

Ezzel az erős dinamikus élménnyel is hangsúlyozni akarták, hogy a született digitális márkák számára is fontos a fizikai jelenlét.

A szigorú monokróm esztétikába „a különböző textúrák, felületek és rétegek hoznak változatosságot”, magyarázta Nazanin Naeini, a Guggenheim Múzeum kiállítástervezője, aki szerint „a pasztellzöld és a rozsdamentes acél finom kontrasztja dinamikussá emeli a teret anélkül, hogy zajos lenne.”

 

A PJ.Lobster optikai márka és a dizájnstúdió ráadásul hosszú távú együttműködésbe kezdett, úgyhogy számíthatunk hasonlóan letaglózó élményekre a későbbiekben is.

(Fotók: El Departamento)

Ez is érdekelhet:

Már-már sokkolóan lehengerlő a párizsi műemlékhez tervezett multimédia-show

Nem találunk szavakat a párizsi Invalidusok házába készített 50 perces műsorra. Képeink viszont vannak róla.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Örülünk, hogy ez a lány fürdőruhamárkát alapított

Átalakul a hulladékrendszer: hova dobjuk mostantól a leggyakoribb szeméttípusokat?

További cikkeink a témában