Se borsszóró, se mozsár nincs otthon? Nem baj, megmutatjuk, hogyan lehet egy ügyes trükk segítségével borsot törni.

Aki rendszeresen főz, tudja, hogy a frissen őrült fekete borsnál nincs jobb. A zacskóban álló, hónapok óta porított állagban pihenő fűszer elveszíti az erejét, ezért azt tanácsoljuk, aki csak teheti, frissen őrölt borsot használjon. De mit tegyen a férfiember, ha nincs otthon mozsara vagy borsszórója? Azt, amit a képen látható hölgy: kapjunk elő egy serpenyőt, szórjuk bele a borsot, majd vegyünk elő egy lábast! A folytatás adja magát, meg lehet nézni a videóban. Ez a módszer egy fokkal talán még jobb is mint a mozsár, mivel ebben az esetben nem repkednek összevissza a fél borsdarabkák.

Még több ravasz, zseniális praktika Hatékonyha-sorozatunkban! Nézd meg, hogyan lehet hat másodperc alatt megpucolni két fej fokhagymát, és azt is, miképpen lehet egy ásványvizes palackkal elválasztani a tojás sárgáját és a fehérjét! Nem fogsz hinni a szemednek!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Annát meg sem próbálnánk visszautasítani

Vizsgaidőszaki gasztró: gyorskaja és csipsz nem, étcsoki és kávé mértékkel

Önellátó klímájú ez a faborítású oslói toronyház

További cikkeink a témában