Színek, színek, színek. Még akkor is, ha laza cuccban akarsz az utcára lépni. Mutatunk néhány példát, hogy a meleg nappalok és a hűvösebb éjszakák is jól öltözötten érjenek.

Mellények

Fentről lefelé haladva először mellényekkel támadunk a hűvösebb estékre. Egy egyszerű farmerhez és nyomott mintás pólóhoz bármilyen pufi mellény jó lehet. És véletlenül sem szabad arra gondolni, hogy ha pufi, akkor nagyon meleg is: vannak olyanok, amelyek nem csak könnyűek, hanem lengébbek is, mint a télikabát. A legjobb, ha olyat szerzel be, ami kifordítható, és így egyszerre két színt tudsz használni, mint ahogy azt a középső sötétkék-narancs színű darabnál is láthatod. Színek szerint leginkább a pirosat, zöldet, kéket vagy a napsárgát ajánljuk, mivel ezek könnyebben párosíthatóak, de bevállalósabb arcoknál kötelező elem lehet egy élénk lila vagy a neon bármelyik árnyalata is.

Termékek:
Piros mellény – Nils Sundström (Van Graaf) – 21 990 Ft
Zöld mellény – Nils Sundström (Van Graaf) – 21 990 Ft
Sötétkék/narancs kifordítható mellény – Selected (Van Graaf) – 19 990 Ft

Kabátok

Ha úgy érzed, a mellény kevés lesz, a tavaszi kabátokból is van jó pár, amit csak ajánlani tudunk. Javaslatunk, hogy egyszínűt keress, mert a színek sokkal kevésbé kötik meg, mit mivel lehet viselni, mint a minták. A csípőig érő fazon klasszikus zsebelhelyezésekkel egyaránt tud sportos és elegáns lenni, attól függően persze, mit viselsz alatta. Akárcsak a mellényeknél, itt is a pirosat, zöldet, kéket vagy a napsárgát tartjuk a legjobb választásnak, de fenntartjuk, hogy ha merész a stílusod, jöhetnek a neon színek.

Termékek:
Sötétkék dzseki – Nils Sundström (Van Graaf) – 32 990 Ft
Almazöld dzseki – Pierre Cardin (Van Graaf) – 59 990 Ft
Piros dzseki – Geox – 29 990 Ft

Csajok és nyomott minták

Ha már hétköznapi lazaságról és színekről beszélünk, nem maradhatnak ki a nyomott mintás pólók. Annyifélével találkoztunk, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, de igyekeztünk a legjobbakat kiválasztani, amelyek azért poénosak, emiatt esett választásunk a csajokra. Egy jó fenék vagy a szép mellek garantáltan feldobják nem csak a te napodat, hanem azokét is, akikkel találkozol. A lányokhoz csak egy-egy élénk szín kell, amely élénksége miatt amúgy is ki fog emelkedni, és ezek a pólók csak példák, tényleg temérdek hasonló van a boltok polcain.

Termékek:
Bang Tidy feliratos póló – Jack & Jones (Van Graaf) – 4990 Ft
Take a ride! feliratos póló – Boombap (Van Graaf) – 9990 Ft
I love your mom’s cooking! feliratos póló – Boombap (Van Graaf) – 9990 Ft

Megeshet persze, hogy nem akarsz csajokat csak úgy felvenni. Erre is gondoltunk, ezért csináltunk még egy összeállítást a pólókból: ezek szexuális szempontból ugyan visszafogottak, de a színeket tekintve nem.

Termékek:
Kormos hatású fehér/szürke póló – Látomás – 3900 Ft
Ponyvaregényes póló – Boombap (Van Graaf) – 9990 Ft
Graffitis póló – Látomás – 4500 Ft
Deszkás póló – Tom Tailor Denim (Van Graaf) – 3490 Ft

Nadrágok

Egyre elterjedtebbek a kényelmes, nem farmer anyagból készült pamutnadrágok, amelyeket szintén lehet a laza, hétköznapi viseletbe integrálni. Tőlünk nyugatabbra előszeretettel választanak a férfiak élénk nadrágot, amely mellé nem is kell extra felsőket, ingeket, pulcsikat keresgélni. Egy zöld nadrág fehér, nyomott mintás pólóval pont elég feltűnő.

Termékek:
Kék nadrág – Látomás – 7900 Ft
Fakó sárga nadrág – Pierre Cardin (Van Graaf) – 28 490 Ft
Fakó zöld nadrág – Tommy Hilfiger (Van Graaf) – 32 990 Ft
Rozsdaszínű nadrág – Hugo Boss (Van Graaf) – 33 990 Ft

Cipők

Bátran választhatsz színes csukákat a szerelésedhez, főleg akkor, ha a színeket inkább csak kis felületen szereted; mivel a lazaságra törekszünk, inkább sportos darabokat szedtünk össze. Tornacipő, dorkó vagy deszkás, esetleg egy fűzőmentes vászon papucscipő, minden jöhet!

Termékek:
Fehér bőrcipő zöld szegélyezéssel – Fred Perry (Humanic) – 29 990 Ft
Angol zászlós vászon tornacipő – Pepe Jeans (Humanic) – 25 990 Ft
Sötétkék vászon papucscipő – Tommy Hilfiger (Humanic) – 20 990 Ft
Szürke/lila velúrbőr cipő – Nike (Humanic) – 23 990 Ft
Szürke vászoncipő narancs szegélyezéssel és béléssel – Puma (Humanic) – 17 990 Ft
Zöld/sárga bőr- és vászoncipő – Nike (Humanic) – 12 990 Ft

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában