Claudelle Deckert színésznő levetkőzött a német Playboy februári számában. Ez eddig még nem nagy kunszt, csak hogy lánya is vele tartott a buliban.

A 46 éves színésznő egészen könnyed természetességgel osztotta meg, hogy miképp született meg a fejében a forradalmi ötlet:

„Épp főztem, zöldségeket aprítottam, amikor is beugrott, hogy mennyire isteni volna egy közös Playboy-fotózás a szépséges lányommal. Az elején senkinek se meséltem el az ötletemet, de végül átbeszéltem a dolgot a közelebbi barátaimmal, és többek között arra jutottam, hogy 20 év múlva bánnám, ha nem vágtunk volna bele”.

Hiába, a Tények már ezer éve közölte velünk, hogy a főzés veszélyes dolog. Egészen mostanáig nem hittünk nekik.

Claudelle és Romy Deckert

A fotózás után a színésznő elmondta, hogy nem volt nagy dolog a lányát meztelenül látnia, hiszen gyakran megesik, hogy miközben az egyikük fogat mos a fürdőszobában, a másik épp a zuhanyzókabinból lép elő. A lányának, Romy Deckertnek sem volt kényelmetlen ez a kis közös kaland, bár arra számít, hogy valószínűleg nem fogja elnyerni mindenki tetszését.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Playboy Deutschland (@playboygermany) által megosztott bejegyzés

Hát igen, bár nagyon sok felnőttfilmben visszatérő toposz az anya-lánya felállás, azért mi is máshogy képzelnénk el egy bulis anya-lánya programot, na meg azt is, amikor mondjuk a szülő meg a gyermek kapcsolata egy újabb szintre lép.

Ez is érdekelhet:

(via)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában