A Lagerfeldtől az Adidason át a Breitlingig több mint 160 üzlettel csábít a Designer Outlet Parndorf, ahol három dolog tutira garantált: 1) legalább 30-70%-os kedvezmények, 2) magyarul beszélő eladók, 3) pazar élmények a shoppingoláson is túl. Eltöltöttünk egy napot az osztrák határtól egy kőhajításnyira lévő centerben, és elmondjuk, miért kötelező program neked is!

A McArthurGlen Designer Outletek nem véletlenül találhatók meg Vancouvertől Malagán át Yorkig nyolc ország huszonöt városában: ezek a stílusos bevásárlóközpontok 30-70 százalékkal levitt outlet áraikkal nem csak az elit számára teszik elérhetővé a legikonikusabb világmárkákat és dizájnerdarabokat – a többi, jóval lejjebb vitt árú mainstream márkáról és egyéb remek szolgáltatásról nem is szólva.

És mindezért nem is kell messzire menni: autóval az osztrák határtól alig húsz percre már el is érkezünk a Designer Outlet Parndorfba: egy kis mesefaluba, ahol minden a stílusról, az élményekről, na és persze a verhetetlen árakról szól.

Az idén 25. születésnapját ünneplő shopping centerben több mint 160 üzlet kínálatából választhatunk: egészen elképesztő az üzletlista, ahogy az állandó és időszakos kedvezmények is, úgyhogy nettó lehetetlen, hogy ne találd meg a stílusodhoz leginkább passzoló dizájnerdarabokat verhetetlen áron.

De a shoppingon túl is könnyedén el lehet egy egész napot tölteni a Designer Outlet Parndorfban:

a foodtruck részen nehéz választani a szaftos hamburgerek, vékony olaszos pizzák és mindennel megpakolt burritók közül, az isteni street foodokat pedig leöblíthetjük pár jéghideg sörrel, borral és koktéllal is, miközben délután négytől élő DJ adja meg az alaphangulatot a nap végi levezetéshez.

Külön plusz, hogy minden egyes üzletben beszélnek magyarul, szóval abszolút otthonos a közeg, arról nem is beszélve, hogy a gyerekeknek is számos szórakozási lehetőséget alakítottak ki, ha esetleg családdal mennél.

De nem is szaporítjuk tovább a szót, hanem higgy a saját szemednek: mutatjuk, mennyire jó is egy napot eltölteni Parndorfban!

Ez is érdekelhet:

Budapesten jár a Kisfaludy lapátkerekes gőzhajó replikája

Széchenyi István kezdeményezésére építették az eredetit, a Balaton után idén már a Dunán jár a modernizált hajó.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában