Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A szeszélyes tavasz rengeteg lehetőséget kínál az öltözék variálására. Egyszer esik, egyszer fúj, aztán meg ránk szakad a harminc fok. Ezúttal megdobunk egy-két friss tavaszi öltözködési tippel, hogy mindenki lássa, képben vagy a legújabb irányzatokkal!

Kalap

Ha eddig még nem próbáltad, akkor irány az üzlet és dobj fel egy kalapot, mert még az is lehet, hogy bombajól áll. Ha egy zakóval és napszemüveggel párosítod, akkor tutira nyerő leszel. Ne feledd, sosem késő új ruhadarabokkal és kiegészítőkkel kísérletezni.

Zara kalapok

 

Vászonöv

Nyáron könnyedebb anyagokat visel az ember, így felejtsd el a bőrt. Rengeteg helyen találsz vászonból készült öveket, amik akár egy elegánsabb szerelést is képesek tavasz-, illeteve nyárkompatibilissé tenni.

Reserved övek

 

Élénk színek

Válassz magadnak egy olyan élénk színt a szezonra, ami kiemeli bőröd természetes tónusát és hajadhoz, szemedhez is passzol. Ha bizonytalan vagy ez ügyben, akkor ajánljuk a franciakéket, ami egy középkék árnyalat és a legtöbb bőr- és hajszínhez illik.

Gap pólók

 

Cserélj szíjat

Az óraszíjról hajlamosak vagyunk megfeledkezni, de apró befektetéssel látványos eredményt érhetsz el: vidd el az órádat egy szaküzletbe és cseréltesd ki a szíjat valamilyen színes vászonszíjra. Ha harmonizál a fent említett vászonövvel, az már csak a hab lesz a tortán.

ASOS óra

 

Minták

Ne félj a mintás ruhadaraboktól, de arra figyelj, hogy egyszerű darabokkal párosítsd őket, mert a színes formák dominálni fognak az összeállításban.

a Topman kínálata

 

A tavaszi trendekről szóló korábbi írásunkat erre találod!

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.