Egy jó tanács az örökkévalóságnak. Harley Morenstein utat mutat a XXI. század indentitászavarban szenvedő férfiembereinek.

Már foglalkoztunk korábban grooming témával, és ugyan lehet, hogy akkor más véleményen voltunk, illetve bemutattunk több irányt is a szőrtelenítés témakörben, de ez a vélemény eléggé imponáló. Lehet, hogy azért is, mert éppen szakállnövesztésben vagyok, de sokkal inkább a hozzáállás mögötti filozófia az, ami figyelemreméltó.

A videóban látható úr Harley Morenstein, akit az Epic Meal Time-ból ismerünk (jó néhány alkalommal írtunk róluk), ez az akciója azonban olyan mértékű ismertséget szerez neki, amit korábban egy kajás videóval sem sikerült. Pedig itt nem készül tequilás desszert, sehol egy bacon, vagy bikinis csajok, csak egy nagyon egyszerű meglátás hangzik el, és kész. A videó futótűzként terjed a cyberttérben, mi a Vine.com-on találtunk rá, ott 200 ezer lájknál és 90 ezer megosztásnál jár a videó, kommentlavinával kísérve.

Ez a szösszenet a XXI. századi férfi önismereti válságáról szóló nagyon hosszú és mély elemzés apropója is lehetne, de most megállunk itt.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon