Így viseld a kapucnis pulcsit idén tavasszal

A kapucnis pulóver egy nagyon kényelmes viselet és a tavaszi szezonban divatosnak is számít. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy szinte mindenkinek van egy ilyen ruhadarabja a szekrényben. Nem ez a legsokoldalúbb elem a ruhatárban, de azért van kombinációs lehetőség a farmer-sportcipő pároson kívül is. Nézzünk három variációt a kapucnis pulcsira!

A semlegesebb színű pulóverekhez bátran lehet színes nadrágot és kiegészítőket választani. A szettben a sapka színe harmonizál a cipőfűzővel, ez egy olyan apró részlet, ami azt mondja viselőjéről, hogy odafigyel az öltözködésére és az erre fogékony csajokra még pozitív benyomást is gyakorolhat.

Némi tengerész hatást csempészhetünk be a ruhatárba egy csíkos pólóval és egy vitorlás cipővel. Balatoni sétához erősen ajánlott, ha ebben vágunk neki, akkor legalább úgy fogunk passzolni a környezethez, mint a felejthetetlen Peter Sellers Jacques Clouseau karakteréhez.

Az egyszerűbb utcai szetteket is fel lehet dobni egy-egy vicces grafikával megáldott pólóval (amelyekről már csináltunk egy összeállítást). Ehhez elöl cipzáros pulcsit vegyünk fel, hogy a póló által közvetített humorérzékünket mindig mindenki meg tudja csodálni.
Ha beszereznél egy ilyen pulcsit, akkor ajánljuk a Topmant, ahol szög egyszerű darabokat is találsz.

Kapucnis pulcsiban egyébként biciklizni is lehet. Erre találsz egy érdekes interjút a sikkes bicózással kapcsolatban!

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon