A Sports Illustrated magazinról millióknak hatalmas home runok, touch downok és zsákolások jutnak eszükbe, de mi nem így vagyunk ezzel. Nekünk a hölgyek jutnak eszünkbe, méghozzá falatnyi bikiniben. A magazin hasábjain legutóbb megfordult bombázók következnek!

 1. 10/10


  Jessica Hart

  Miss Hartot gyakran hasonlítják Bridget Bardot-hoz, csakúgy, mint Lara Stone-t, és ebben van is valami. Szőke hajjal tényleg kijön a hasonlóság, de azt nem tudjuk, hogy a színészi babérokra törő ausztrál modell el fogja-e valaha érni az említett ikon népszerűségét. Az adottságai persze megvannak hozzá.

 2. 9/10

  Irirna Shayk

  Irina Shayk volt a 2011-es címlaplánya a Swimsuit Issue-nak. Ezúttal sem tudjuk őt kihagyni, annak ellenére, hogy még mindig Cristiano Ronaldóval jár, de hát még mindig káprázatosan néz ki – bizonyítékként itt az egyik 2012-es fotója és 2010-ben készült kisfilmje.

 3. 8/10

  Alyssa Miller

  Az amerikai Alyssa Miller a 2012-es évben sorra kapta a jobbnál jobb munkákat: szerepelt a mexikói GQ magazin címlapján, az olasz Elle címlapján, és egy H&M-kampányban is. A Swimsuit Issue címlapjára ugyan Kate Upton került, de a szerkesztőknek biztosan okozott a döntés néhány álmatlan éjszakát.

 4. 7/10

  Ariel Meredith

  Először 2009-ben tűnt fel a magazin oldalain, azóta pedig megfordult vele a világ. Felfigyelt rá a Victoria's Secret is, szerepelt a Dolce & Gabbana, a H&M, illetve a Levi's kampányaiban. A mi kedvencünk viszont kétségkívül a 2012-es Sports Illustrated fotósorozata.

 5. 6/10

  Jessica Gomes

  A huszonhét éves ausztrál hölgy édesapja portugál, édesanyja pedig kínai. Látatlanban szinte képtelenség összerakni ezt a multikulturális egyenletet, de megpillantva Miss Gomes-t már mindent értünk.

 6. 5/10

  Anne Vijalistyina

  Az orosz modell Anne V-ként ismert a szakmában, valószínű nehezen kiejthető utóneve miatt. Választották már a világ tíz legszexibbje közé, és nyolc egymást követő évben szerepelt a Swimsuit Issue-ban, ami azt jelenti, hogy tizennyolc éves kora óta folyamatosan csúcsformában van. A 2012-es magazint nézve értjük is, miért van igény a fotóira.

 7. 4/10

  Chrissy Teigen

  A thai és norvég felmenőkkel rendelkező Chrissy John Legend énekes menyasszonya. Brooklyn Decker segítségével került a magazin oldalaira, de mi azért úgy gondoljuk, az ismeretség nélkül is könnyedén megfelelt volna a szintnek. A fürdőruhában pózolás nagyon megy neki, annak ellenére, hogy úszni utál.

 8. 3/10

  Nina Agdal

  A húszéves dán modell még viszonylag fiatal, de már korántsem kezdő a szakmában. Valahogy így képzeljük a skandináv szépséget, és a képek láttán az az érzésünk, hogy hallunk még felőle.

 9. 2/10

  Julie Henderson

  Miss Henderson amerikai hölgy, akit a Swimsuit Issue olvasóinak 2007 óta van lehetőségük szemügyre venni – szeplőivel együtt. Persze ez a korábban szépséghibának számító tényező minket egy cseppet sem vezet meg: az ő látványán semmit sem ront. Optikailag javítani pedig szinte képtelenség lenne rajta.

 10. 1/10

  Esti Ginzburg

  Az izraeli leányzó nyolcéves kora óta modellkedik, egy tejet népszerűsítő tévéreklámmal kezdte, tíz évvel később pedig a Sports Illustrated bombázóknak fenntartott különszámában landolt. 2009-ben jelentkezett katonai szolgálatra, ami mellett azért volt ideje még néhány fotóhoz pózolni. Két évvel később szerelt le. Nem piskóta a hölgy – semmilyen értelemben.

  Tovább:
  A legfrissebb cikkekhez
  A rovat további cikkeihez
  Atomtestű modellek, akik történelmet írtak

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon