Ha már beírtad a naptáradba a Valentin-napot, akkor itt az ideje, hogy gondolkodj rajta, mivel lepd meg a barátnődet ezen a napon. De ha nem tartjátok ezt az angolszász eredetű ünnepet, akkor is olyan tippet adunk, ami mindig jól jöhet, és a barátnőd is biztosan boldog lesz tőle.

Az első Valentin-napi verseket már a középkorban elküldték a korabeli szerelmesek, de csak a 19. században kezdett elterjedni az üzenetek, a virágok és ajándékok küldése, főleg az angolszász országokban. Mostanra már nálunk sem tudsz elmenni mellette, hogy február 14-e a szerelmesek napja, és akár tartjátok ezt a szokást, akár nem,

ajándékot adni a barátnődnek mindig is férfias dolognak számít majd.

Persze nem kell túlzásba esned, nem szükséges drága holmikban gondolkodnod, egy aprósággal is örömöt tudsz szerezni, hiszen a szándék sokkal fontosabb, mint maga az ajándék, amit adsz. Nincs olyan nő, aki ne tudna órákig nézelődni egy drogériában, illatszereket és krémeket próbálgatva, ezért nem is tudnánk jobb ötletet adni, mint hogy innen válassz. Miért is ne lephetnéd meg a barátnődet azokkal a számára kedves termékekkel, amire ráadásul még szüksége is van?

Csak az nehezíti meg a dolgunkat, hogy férfiként sokszor elveszve érezzük magunkat a drogériában, és mégis hogyan tudhatnánk meg, hogy milyen termékeket használ életünk nője? Ha lehet, akkor néha készülődjetek együtt reggelente, és máris egyszerű dolgod lesz. Csak legyél egy kicsit szemfülesebb, figyeld meg, hogy miket használ, és ha kiment a fürdőszobából, a biztonság kedvéért fotózd le azokat a termékeket, amiket kézbe vett, így biztosan nem fogod összekeverni a krémet a balzsammal.

Mondunk is három tippet, ahol érdemes elkezdeni a nézelődést.

Kozmetikumok

A sminkeket minden nő szereti saját maga kiválasztani, ezért erre a területre csak óvatosan merészkedj, de egy neki összeállított ajakápoló csomaggal akkor sem tévedhetsz. A téli hidegben kicserepesedett női ajkaknak elég nagy szükségük van az extra törődésre ilyenkor, ezért az ajakápoló balzsam és szájfény mindig jól jön. Az alaposabb kezelésre ott az ajakmaszk és az ajakápoló szérum, a cukorszemcsés ajaktisztító pedig még szerintünk is elég különlegesen hangzik.

Testápolás

Sokaknál az év eleje is zsúfolt időszaknak számít, amikor jól esik a feltöltődés, és biztosak vagyunk benne, hogy a húzós napok után a barátnőd semmi másra nem vágyik jobban, mint elmerülni egy kád vízben, és teljesen kikapcsolni. Az otthoni wellnesshez ajándékozz neki aromás habfürdőt és illatgyertyákat is, a bőrápoláshoz pedig válassz testápolót, kézápolót és bőrradírt. Mindennek tetejébe a hidratáló lábmaszk-zokni olyan érdekesség, amit szerintünk ki kell próbálni.

Ajándékkártya

Ha még mindig tanácstalan vagy, akkor a dm ajándékkártyája lehet a mentőöved, mert ezzel a barátnőd saját maga választhatja ki azt, amire mindig is vágyott. Ha egyébként is az a típus, aki órákig képes nézelődni az üzletben, próbálgatva a termékeket, akkor ezzel idén biztosra mehetsz. Szerintünk nincs is olyan nő, aki ne tudna tetszőleges összeget elkölteni a drogériában, és ezúttal azért is érdemes vele tartanod, hogy a jövő évi ajándékot már saját magad válaszd ki neki.

Vásárolj úgy, mint egy profi

Férfiként a dm-ben azt szeretjük a legjobban, hogy a tapasztalatunk szerint különösen segítőkészek az eladók, ha elveszünk a számunkra nagyrészt ismeretlen kínálatban, az itt vásárolt termékeket pedig ingyenesen be is csomagolják neked. A nézelődésben sokat segít, hogy a dm-nek profi online shopja van, ahol a termékek értékelése mellett azt is megtudod, hogy a 260 üzlet közül melyikben találsz belőlük. Ha biztos vagy a dolgodban, és online rendelsz, akkor is kérhetsz személyes átvételt, és mire betérsz a boltba, a csomagodat már össze is készítették neked.

Szóval jó, ha tudod, hogy mindjárt itt a Valentin-nap, és bár a virág sosem megy ki a divatból, adj mellé ezúttal valami személyesebbet, mint a piros szivecskés ajándéktárgyak, amivel a barátnőd ezen a napon kívül úgysem tud mit kezdeni. A dm-ből viszont szinte bármivel telitalálatod lesz nála!

A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a dm.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Több mint négyezer balkonnapelemet telepítettek Bécsben tavaly

Francia művészettörténész a nap csaja

További cikkeink a témában