Ha szereted, ha nem, megint jön a Valentin-nap – mi most leegyszerűsítjük a dolgot 5 konkrét és pikáns ajándéktippel.

Nem feltétlenül sül el rosszul, ha nem veszel a csajodnak ajándékot a szívecskés napon – lehet, hogy se te, sem pedig ő nem rajong túlzottan a Bálint-napért. De járhatsz rosszul is, mert lehet, hogy titkon reméli azért, hogy kap tőled valamit. Viszont ha veszel ajándékot, azzal tuti nem jársz rosszul: Valentin-nap ide vagy oda, az ajándéknak minden nő örül. Úgyhogy dobjuk a mentőövet 5 olyan ajándékötlettel, ami konkrétan egy kattintásnyira van tőled, hogy online megrendeld, 2 nap szállítási idővel, totál időben!

Szexi fehérnemű

A nők túlnyomó többsége utálja, ha ruhát vesznek neki – ezt ő maga sokkal jobban be tudja lőni, mit szeret. Viszont a fehérnemű az teljesen más sztori: itt a nők imádják, ha a párjuk meglepi őket valami nagyon szexivel. Egyrészt, mert mutatja a te vágyadat is, hogy ennyire szexinek látod őt, hogy egy ilyen pikáns darabot vegyen fel, másrészt itt a nő nem magának, hanem neked akar leginkább imponálni, úgyhogy ez egy totál win-win. Szexi alsóruhák már 3,790 forinttól elérhetőek a vágyaim.hu-n.

Puha bilincsek

A Szürke ötven óta tudjuk, hogy a nők elég nagy részét izgatja a kikötözős szex – ezt most hajókötél helyett kipróbálhatjátok egy kényelmes, lányos, de azért mégis valódi bilinccsel. A nőknek nagyon szexi, ha a férfi ennyire a kezében tartja a dolgokat: bilincseld az ágytámlához vagy egy másik, erre alkalmas helyre és kezdődhet is a kínzóan érzéki kényeztetés! A bilincs pedig mindösszesen 3,790 forint, szóval egy próbát szerintünk garantáltan megér.

Csiklóizgató és smart wand csomag

Ez egy elég húzós beruházás (36,789 forint), viszont garantálja, hogy a csajod el fog élvezni a négy részes csomag tartalmától. Tényleg, visszafizetik az árát, ha nem. Orgazmust adni a szerelmesek napján pedig azért elég frankó húzás, nem gondolod?

Zselés örömszerző

Érzéki piros színben érkezik ez a 3,190 forintért beszerezhető zselés kis dildó/análkúp, ami bárhová könnyen behatol, így akár a hátsó fertály tiltott mezőin is garázdálkodhattok február 14-én este (és persze utána is sok-sok éjszaka). A 9,5 centis hossz, valamint a 1,5-3 centi közti átmérő anális kezdőknek is teljesen jó méret, főleg, mert a zselés kialakításnak köszönhetően nem olyan kemény, mint egy haladóknak szánt análkúp. És már mondjuk azért megérné ezt adnod, hogy megnézd a csajod arcát, mikor ezt kinyitja mondjuk egy étteremben!

Szextársasjáték

Az önfeledt mókázás és a fülledt erotika mosódik egybe, ha megleped a csajodat és mindkettőtöket egy szextársassal. Az Érzékek birodalma vagy épp a Hancúrpárbaj is mind-mind nagyon kedvelt szextársasok, ahol meglepő és izgalmas feladatokon keresztül fedezitek fel egymás testét, rejtett vágyait. Úgyhogy tökéletes meglepetés lehet, ha mondjuk otthon akarnál neki főzni egy finom vacsit, hogy a nappaliban az étkezés után pár finom borral elkezdjetek egy nagyon erotikus játékot! A társasok maximum 12,990 forintért elérhetőek.

A termékeket a vágyaim.hu webshop jelöletlen, diszkrét csomagolásban szállítja 2 napon belül, szóval a lebukásveszély sem fenyeget és boltba se kell menned érte! Ha a fenti öt között nem találtad meg az igazit vagy még tovább nézelődnél, akkor erre parancsolj! Szexi Valentint kívánunk!

És ezt olvastad már?
Letekerik a fűtést a bécsi metrón és villamosokon